REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Pasiturinčios moterys sėmėsi namų jaukumo paslapčių (nuotr. Robertino Valiulio)

Jaukus prancūziško stiliaus vakaras, vykęs interjero ir aksesuarų salone „C&D Style“, patraukė ir žinomų vilniečių dėmesį.

38

Jaukus prancūziško stiliaus vakaras, vykęs interjero ir aksesuarų salone „C&D Style“, patraukė ir žinomų vilniečių dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į renginį susipažinti su Prancūzijos namų tekstilės ir aksesuarų kompanijos „Yves Delorme“ rudens-žiemos kolekcija atvyko politikė Dalia Teišerskytė, televizijos žurnalistė Daiva Tamošiūnaitė, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, dainininkė Rasa Kaušiūtė, verslininkės Nora Lapinskienė, Sabina Repčenkienė, visažistė Jolanta Sargautytė, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

REKLAMA

Apie šaltojo sezono kolekciją viešnioms pasakojo svečias iš Prancūzijos, namų tekstilės ir aksesuarų kompanijos produktų vadovas Europos rinkai Adrien de Raphalelis Soissan.

Renginio metu buvo galima išvysti jaukių, elegantiškų, išsiskiriančių sodriomis spalvomis ir įmantriais raštais, vonios chalatų, pagamintų iš egiptietiškos medvilnės, kolekcijos demonstravimą. Demonstruojant kolekciją gyvai akordeonu grojo muzikantė Gintarė Kaminskė.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu viešnios galėjo degustuoti kauniečių kulinarinės studijos prancūziško stiliaus gardėsius. Menininkė Neringa Debesytė ant viešnių rankų piešė įvairius piešinius, atkartojančius naujos aksesuarų kolekcijos raštus.

Namų tekstilę ir aksesuarus gaminančios įmonės rudens-žiemos pasakoja istoriją apie dviejų žmonių: Louise ir Gabriel charakterius. Nauja kolekcija perteikia lyčių skirtumus bei charakterio būdus. Tai - dialogas tarp dviejų skirtingų planetų.

Atskleisti dviejų skirtingų personažų charakterius nuspręsta raštų, medžiagų, kolorito dėka. Atkreipiamas dėmesys į kokybę ir detales: nepriekaištingi apsiuvai, miegamojo bei vonios kambario tekstilės aksesuarai tarsi žaidžia ir persipina šioje istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų