REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Angelina Jolie (41) po dvylikos metų santuokos išsiskyrė su aktoriumi Bradu Pittu (52). Tokią naujieną paskelbė portalas „TMZ“.

Aktorė Angelina Jolie (41) po dvylikos metų santuokos išsiskyrė su aktoriumi Bradu Pittu (52). Tokią naujieną paskelbė portalas „TMZ“.

REKLAMA

Skelbiama, kad Angelina pirmadienį apsilankė pas savo advokatą ir pasirašė skyrybų dokumentus. Priežastis – konfliktas dėl vaikų. 

Angelina Jolie reikalaus pilnos šešių vaikų globos, Bradui leidžiant tik aplankyti vaikus. Artimas šaltinis skelbia, kad moteris nenori, kad buvęs vyras išvis turėtų teisę matyti vaikus, tačiau supranta, kad tokios sąlygos nelabai įmanomos. 

„TMZ“ skelbia, kad Jolie nepatiko vyro auklėjimo metodai, todėl poroje netrūko konfliktų. Skyrybų dokumentuose taip pat pabrėžiama, kad Bradas dažnai nevaldydavo pykčio, net kaltinamas smurto naudojimu. 

Visgi atmetimi įtarimai, kad pora išsiskyrė dėl trečiojo žmogaus.

A. Jolie ir B. Pittas šiuo metu augina 14 metų Maddoxą, 12-os Paxą, 11 Zaharą, 10-metę Shiloh, ir 8-erių Knoxą ir Vivienne.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pora pradėjo susitikinėti 2004-aisiais, tačiau susituokė tik po dešimt metų.

Atostogos atskirai

Angelina ir Bradas gynėsi, kad jų santykiams nekilo grėsmė, tačiau jie beveik visada atostogaudavo atskirai. Praėjusį pusmetį B. Pittas didžiąją dalį laiko leido Londone, kur filmavosi naujausiose juostoje, o Angelina su vaikais liko JAV.

REKLAMA

Paskutinį kartą Bradas su Angelina užfiksuoti kartu liepos ketvirtąją, kai su šeima šventė JAV nepriklausomybės dieną. 

Fotografai beveik niekada neužfiksuodavo poros drauge, todėl gandai apie poros skyrybas sklandė jau kelis mėnesius. Visgi artimas šaltinis vos prieš kelias savaites teigė, kad A. Jolie ir B. Pittas norėtų įsivaikinti septintą vaiką.

Supykdė santykiai su buvusia žmona

Dar liepos mėnesį užsienio portalai paskelbė, jog Bradas Pittas buvo susitikęs su buvusia žmona Jennifer Aniston, o tai kaip reikiant įsiutino aktorę.

REKLAMA
REKLAMA

Nepadėjo netgi tai, kad B. Pittas su J. Aniston susisiekė norėdamas pareikšti užuojautą dėl jos motinos mirties.

„Tai buvo pirmas kartas per keletą mėnesių, kai jie buvo dviese be aplink zujančių vaikų ir darbuotojų. Angie pamanė, kad nuoširdus pokalbis padėtų jiems geriau suprasti, kas šiuo metu vyksta jų abiejų gyvenime. Tada Bradas atsainiai prasitarė, kad susisiekė su Jen norėdamas pareikšti jai užuojautą, kai gegužę mirė jos mama. Jis nemanė, kad tai kas nors labai baisaus. Bet Angie sureagavo taip, lyg būtų sprogusi atominė bomba. Ji buvo persiutusi, kad jie bendravo“, – žurnalui „In Touch“ pasakojo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, poros romantiški jausmai visiškai išblėso: „Jie prarado aistrą vienas kitam. Tai tikrai liūdna. Romantika liko paskutinėje vietoje, po karjeros ir vaikų.“

Gąsdino sveikatos problemos

Moters šeimoje yra paplitęs krūties vėžys, tad nenorėdama rizikuoti savo gyvybe ir, kad jos vaikai prarastų mamą, Angelina ryžosi abiejų krūtų mastektomijai bei gimdos kaklelio šalinimo operacijai.

Visgi po prieš kelis metus darytų procedūrų jos sveikata vis blogėjo, o padariniai ėmė atsispindėti jos kūne. Ji smarkiai sulyso, o nerimą išreiškė ir vyras Bradas Pittas. 

Gyvenimą pašventė ne šeimai, o pasauliui? 

Smarkiai sulysusi Angelina Jolie vengdavo viešumos, tačiau visada dalyvaudavo humanitarinėse misijose. Jungtinių Tautų geros valios ambasadorė lankydavosi labiausiai nuskriaustuose žemės kampeliuose, todėl dažnai pelnydavo kritikos iš kitų.

REKLAMA

Žmonės kalbėdavo, kad  pavargusi moteris turėtų daugiau dėmesio skirti vaikams ir vyrui, o mažiau labdaringoms akcijoms. Neatmetama, kad tai galėjo būti viena iš skyrybų priežasčių. 

 Ji anksčiau kalbėjo, kad pagalba pabėgėliams yra bendra atsakomybė, ir paragino tarptautinę bendriją labiau stengtis išspręsti didžiausią nuo Antrojo pasaulinio karo laikų Europos migrantų krizę.

„Tai pareiga, tenkanti visiems mums, kitam JT generaliniam sekretoriui, visoms vyriausybėms, pilietinei visuomenei, kiekvienam iš mūsų“, – pažymėjo ji, sakydama kalbą Londone.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų