REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Rosie Yearling (nuotr. facebook.com)

Iš Anglijos kilusi jauna mama žiniasklaidai papasakojo neįtikėtiną istoriją, kuri per kelias akimirkas aukštyn kojomis apvertė visą jos gyvenimą.

38

Iš Anglijos kilusi jauna mama žiniasklaidai papasakojo neįtikėtiną istoriją, kuri per kelias akimirkas aukštyn kojomis apvertė visą jos gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

25-erių Rosie Yearling prieš keletą mėnesių pagimdė dukterį. Bella gimė sverdama panašiai, kaip ir daugelis naujagimių, 3,4 kg. Šiandien tai skamba neįtikėtinai dėl to, kad Rosie iki paskutinės akimirkos nežinojo, kad laukiasi.

REKLAMA

Kuomet jusdavo pilvo skausmus, manydavo, kad didžiausias to kaltininkas – stresas. Mergina tikina, jog iki pat gimdymo džiaugėsi gana plokščiu pilvu, kaip ir visuomet rengėsi „M“ dydžio drabužiais, o ir mėnesinės buvo visiškai reguliarios. Tad nė neturėjo minties, kad laukiasi.

Likus vos keturioms savaitėms iki gimdymo, Rosie kentėjo nuo sunkių pagirių po dvi dienas trukusių išgertuvių su bičiuliais. Prieš pat pasilinksminimą mergina dar įsiamžino prieš veidrodį demonstruodama ypač figūrą aptempiančią suknelę.

REKLAMA
REKLAMA

„Maniau, kad per pastaruosius kelis mėnesius priaugau šiek tiek kilogramų. Tačiau visuomet buvau linkusi reguliuoti svorį, tad ir tuomet ėmiau šiek tiek sveikiau maitintis“, – prisiminimais dalijosi jauna mama.

Nėštumo simptomus supainiojo su pagiriomis

Minėtas vakarėlis gerokai užsitęsė. Mergina su bičiuliais dar juokavo, kad švenčia antrą parą iš eilės. Tačiau antrą vakarą Rosie ėmė įkyriai pykinti.

„Tikriausiai gana ilgai sėdėjau užsidariusi vonios kambaryje, nes kelios draugės susirūpinusios net atėjo manęs čia ieškoti“, – pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekančią dieną Rosie jautėsi labai prastai, bet visą kaltę suvertė per dideliam alkoholio kiekiui. Manė, kad kenčia nuo pagirių. Tačiau tos „pagirios“ užsitęsė dar dvi savaites. Skambučių centro operatore dirbusiai merginai tapo per sunku išsėdėti visas darbo valandas.

Rosie kentė skausmus, pykinimą, tačiau artimieji ją ramino tikindami, kad tai gali būti susiję su stresu. Mat ji dirbo septynias dienas per savaitę.

Naktį pabudo dėl skausmų

Visgi vieną naktį Rosie teko pabusti nuo didžiulių skausmų pilvo srityje. Mergina ėmė šauktis mamos pagalbos.

REKLAMA

„Susiriečiau ir verkiau. Ir tuomet vis dar tvirtai tikėjau, kad kenčiu nuo streso“, – pasakojo Rosie.

Mamai susiruošus dukterį vežti į ligoninę, tėtis tarė lemtingą žodį: „Tu atrodai nėščia“.

„Kaip aš galėjau pastoti? Mudu su Connoru (23 m.) visuomet saugodavomės, o ir jokių simptomų nejaučiau“, – tuomet mąstė mergina.

Visgi kelionė į ligoninę baigėsi gimdymu. Kodėl Rosie nejautė jokių simptomų? Gydytojai paaiškino, kad nėštumo metu kūdikis buvo labai prigludęs prie nugaros, tad ryškesnio pilvo nesimatė.

Nors 24-erių susilaukti vaiko nebuvo jos planas, dabar mama tikina esanti labai laiminga. Kartu su savo vaikinu jiedu augina dukrytę, kurią pavadino Bella.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų