REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Vaidotas Grincevičius (nuotr. facebook.com)

Komikas Vaidotas Grincevičius vos prieš 10 dienų lengviau atsipūtė - po dviejų metų teismo durų varstymo ir patirtų nervų kūrinio „Šėtone, prašau“ autoriams panaikinti visi kaltinimai. Tačiau tai tikrai nebuvo šios istorijos pabaiga.

18

Komikas Vaidotas Grincevičius vos prieš 10 dienų lengviau atsipūtė - po dviejų metų teismo durų varstymo ir patirtų nervų kūrinio „Šėtone, prašau“ autoriams panaikinti visi kaltinimai. Tačiau tai tikrai nebuvo šios istorijos pabaiga.

REKLAMA

Jaunasis komikas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalino įrašu, kuriame prašo pasiaiškinti advokatą Rolandą Jakonį. Vaikinas jį kaltina 3100 eurų vagyste ir prašo pasiaiškinti (kalba netaisyta).

„Short story. Advokatas Rolandas Jakonis iš manęs pavogė 3100€ (bent jau taip atrodo). Rolandai, norėčiau, kad viską paaiškintumėt. Atsilieptumėte ar tiesiog atsirastumėte.

Long story.

Gavau iš teismo nuosprendį, kad man reikia sumokėti 450€, Mantui – 350€. O Giedriui namų areštas 6mėn.

REKLAMA
REKLAMA

Davė 14 dienų apskųst teismo sprendimą. Pasikalbėję su šeima pagalvojom, kad teisingiausia būtų tiesiog sumokėt tą baudą ir okay.

Likus 2 dienom iki teismo nuosprendžio įsigaliojimo, pasirodo iš dangaus geradarys Rolandas Jakonis, kuris pasisiūlė imtis bylos.

REKLAMA

Gražiai ji atsisakiau, nes žinau, kad advokato paslaugos kainuoja. Tada jis pasakė, kad nereik jokių pinigų, imsis jis darbo tiesiog dėl to, nes mato, kad čia didžiulė neteisybė. Žinoma, teisti žmogų už durna dainą tikrai kvaila. Vis tiek abejojau. Bet jis man durnam paaiškino, kad čia yra žiauriai shit nusikaltimas, kaip rasizmas koks. 

"Sumokėjus baudą tau liks teistumas, negalėsi įsidarbinti, išvažiavus kur į užsienį mane iš ten departuos", o jis tikrai manyje matė emigrantą...

Žinant, kad dabar 21-as amžius, o rasizmui vietos nėra, atrodė, kad jis kalba tikrai labai teisingai.  Ans saka " - O jeigu laimesi Vaiduli, bus teismui dasviduli ir liksi švarus."

REKLAMA
REKLAMA

Sutikau rašyti Anykščių apylinkės teismui prašymą, kad aš, Mantas ir Giedrius nesutinkam su teismo sprendimu.

Praėjo vienas teismo posėdis, vėliau antras. Tada paskambina advokatas ir sako "Vaidotai, žinok yra blogai, nes dabar skaitausi kaip nelegalus advokatas, turi būti padarytas pavedimas už kiekvieną asmenį 300€. Tai iš viso 900€ į jo advokato kontorą. Jei nepervesi, gausis taip, lyg Tu man juodais  pinigėliais mokėjai. Dont worry, aš tuos pinigus nuimsiu ir kai susitiksim iškart juos gražinsiu".

Atrodė brandus vyras, perkopęs 40, galbūt 50, metų. Žino ką kalba, todėl atrodė normalu (dabar neatrodo normalu). Pervedžiau jam pinigus per "Swedbank" į Advokato Rolando kontorą. Mokėjimo paskirtyje buvo parašyta "Už gynybą (bylos numeris) mano bei kitų kaltinamųjų vardai, pavardės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už kelių dienų jis paskambino ir pareiškė, kad norint laimėt bylą, reikia naujos ekspertizės, kuri paneigtų tą, kuria rėmėsi teismas. Jis minėjo, kad rado lituanistą, kuris parašys tą ekspertizę taipogi nemokamai (jau kai sekas tai sekas, viskas free kurva:DDD).

Bet popieriuose vis tiek turi būt įrašyta suma, kad popierius įgautų vertę. Aišku paprašė 1800 euriukų, nes po tiek dabar rinkoj vaikšto ekspertizės tyrimai. Pervedžiau jam pinigus per "Swedbank" į Advokato Rolando kontorą. Mokėjimo paskirtyje buvo parašyta "Už ekspertizę (bylos numeris) mano bei kitų kaltinamųjų vardai, pavardės.

Minuse 3100 euriukų, poxui, gi Youtubej uždirbam.

Telefonas keliom dienom nutilo.

Bet vienu momentu čir vir vir "Alio, Vaidotas Grincevičius Meilučio klauso".

"Vaidotai, reikia daugiau pinigėlių už ekspertizę, nes kažkaip pigiai atrodo".

Ir tada mano galvoj toks dzinkt "ble cia gal jau scam..." (aišku tėvas man per pakaušį pyst " - taigi nuo pradžių sakiau, kad aferistas, ko gi neklausei"). Žinojo, kad į šitą jo pasakymą nereaguosiu, todėl trenkė ir antrąkart, kad žinočiau dar ir už ką...

REKLAMA

Atsisakiau mokėti.

Nuo tos dienos į teismo posėdžius ateidavo nepasiruošęs, teismo posėdžius atrodo specialiai vilkindavo.

Ir bajeriukas tas, kad negavo tos ekspertizės. Aišku, prašiau jo gražint money, nes ble juk sakė gražins. O čia ne Lineage2, kad kai paprašai pasimatuot Arcana mace + 13 duodi kitam ir nupisa iš Tavęs.

Likus dienai iki teismo posėdžio paskambino ir sako "Vaidotai, gulsiuos į ligoninę operuotis bbž ko, todėl susirask kitą advokatą, aš vėliau prisijungsiu kai grįšiu". 

Apie pinigus užsiminiau, bet atrodo, kad jam jau narkozė buvo padaryta... Nuėjau į Anykščių apylinkės teismo raštinę parašyt raštą, kad atsisakom Advokato Jakonio pslaugų. Aš nežinau kas jam užėjo, bet kai liko 2val. iki teismo posėdžio paskambino, ir pradėjo sakyti "wtf, kodėl manęs atsisakot".

REKLAMA

"Nu, nes liepei ir netinkamai atlikai pareigas".

Tada sako "ok, sėkmės teisme, pinigus gražinsiu šią savaitę".

Nežinau, Rolandai, kokioj Tu dimensijoj gyveni, bet man ta savaitė jau eina 4 mėnesius. O Tau dar jaučiu tik pirmadienis...

Jei Tu visiškai teisėtai mane apgavai, okay, Im happy, gražiai čia apžaidei, bet būk vyras ir viską paaiškink :)“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų