REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Pasistenkite nieko nesupykdyti, neįsivelti į konfliktus, nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia vengti bendravimo: pasiduosite įtaigai ir būsite pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti agresyvesni, tačiau kovos pradėti netinka.

REKLAMA

Dvyniai

Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams.

Vėžys

Šiandien geriau dažniau patylėti: žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama, išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pinigais. Pasisaugokite vagių. Vakarą geriausia praleisti namie.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

Mergelė

Nesiveržkite į priekį – ko taip norisi šiandien, atidėkite kitai savaitei. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite: tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

Svarstyklės

Sudėtingas laikas: galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Kita vertus, šiandien būsite pernelyg patiklūs, todėl galimi įvairūs nesusipratimai ir nuostoliai. Pasaugokite savo sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio. O ko nors teisti, juolab smerkti iš viso nereikėtų. Ir mažiau planuokite, bus taip, kaip reikės jus supantiems žmonėms, jūsų sutuoktiniui.

Šaulys

Sudėtinga diena: gali pablogėti savijauta, dingti giedra nuotaika, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo tuo išties pablogindami situaciją.

Ožiaragis

Net jeigu jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka – galite jį sugadinti. Specialiai pasigilinkite į savo veiklos trūkumus: šiandien bus naudinga tik kovoti su problemomis.

REKLAMA

Vandenis

Ir jūs galite būti neobjektyvūs savo vadovui, ir jis – jums. Net geri pasiūlymai, gauti šiandien, bus tušti, tai verta svarstyti kitą savaitę. Būkite pakantesni artimiesiems.

Žuvys

Vienintelės tinkamos permainos šiuo metu – atsisakymas žalingų dalykų, stabdančių jūsų pažangą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite kitam mėnesiui. Nieko sunkaus neplanuokite vakarui, jums reikia poilsio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų