REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Diena bus nerami dėl emocionalių kontaktų gausos. Kažkokiu susitikimu greitai apsidžiaugsite, tačiau galutinis bendravimo rezultatas nebeatrodys smagus. Nepykite už draugišką kritiką - juk ji dažnai nuoširdesnė nei komplimentai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Energijos bus nedaug, planai ir norai keisis, todėl vargu ar ką nors padarysite iki galo. Nesipykite su šeima, demonstruokite tik geras emocijas. Kuo daugiau ilsėkitės, kaupkite jėgas, žinias.

REKLAMA

Dvyniai

Gali kamuoti įvairaus pobūdžio negalavimai, depresija. Bus sunku rasti racionalų sprendimą, apginti interesus. Jei įmanoma, šią dieną skirkite poilsiui. Be reikalo neeikvokite jėgų, plaukite pasroviui, bet tik į tinkamą pusę.

Vėžys

Atsargiai elkitės su bendru šeimos biudžetu. Nelįskite į abejotinas avantiūras, nesiskolinkite pinigų, ypač jei tai gali jus padarytų itin priklausomus. Pasisaugokite vagių. Pasistenkite morališkai ir fiziškai nepervargti, nepersivalgyti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Reikalas, kurio neseniai ėmėtės, gali pasirodyti bevertis arba tiesiog prarasite ūpą toliau stengtis. Tačiau jus suintriguos netikėtas pasiūlymas. Vertėtų nusileisti ant žemės ir nekrėsti kitų žmonių siūlomų kvailysčių.

Mergelė

Tikėtinas rimtas pokalbis, kurį įvertinsite kaip nuobodų moralą. Nenumokite ranka į patarimą, gautą iš patyrusio žmogaus. Kažkas iš artimųjų gali prašyti patarpininkauti. Stenkitės nepadaryti "meškos" paslaugos.

Svarstyklės

Šiandien ne itin seksis. Jums trūks praktiškumo, konkretumo. Daug dėmesio reikalaus į problemas įsipainioję šeimos nariai. Gali kamuoti nuotykių troškulys. Tačiau šia prasme iškils dilema - daryti tai, ko norisi, ar susilaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jeigu matysite, kad norai neatitinka galimybių, jausitės nelaimingi. Šiandieną kalnų nenuversite ir stebuklų nepadarysite, tad nesikankinkite. Pasirūpinkite išvaizda, įsigykite norimą daiktą ar paskaitykite prasmingą knygą.

Šaulys

Šiandieną atsigręžkite į šeimą, pasirūpinkite buitimi, higiena. Tik stenkitės nepasiduoti negatyvioms emocijoms, prisiminę praeities nuoskaudas. Bus keblu, jei turite apsispręsti, nutraukti ar tęsti pradėtą veiklą, priimti ar ne kažkokį pasiūlymą.

Ožiaragis

Tikriausiai bus sunku susikalbėti su namiškiais, galite susidurti su partnerių priešiškumu, nejautrumu. Kita vertus, būsite itin išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti turimas lėšas, nebeeksploatuojamus daiktus.

REKLAMA

Vandenis

Abejonių smogas neleis jums jaustis jaukiai, harmoningai. Galbūt teks atiduoti skolą arba patys mėginsite pasiskolinti pinigų. Diena bus lengvesnė, jeigu sugebėsite į kai kurias problemas pažvelgti filosofiškai, tarsi iš šalies.

Žuvys

Impulsyviai reaguosite ir būsite linkę karščiuotis net dėl smulkmenų. Galite išprovokuoti rizikingas situacijas, konfliktus darbe ar viešumoje. Tačiau vakaras turėtų būti draugingas, leidžiantis pasidžiaugti bendraminčių kompanija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų