REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ieva Stasiulevičiūtė nesiliauja keisti šukuosenos: padėkime jai apsispręsti (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė, televizijos ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė – permainų nebijanti mergina. Šis būdo bruožas bėgant metams atsiskleidė jos šukuosenos pokyčiuose.

27

Dainininkė, televizijos ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė – permainų nebijanti mergina. Šis būdo bruožas bėgant metams atsiskleidė jos šukuosenos pokyčiuose.

REKLAMA

Karjerą pradėjusi ilgais šviesiais plaukais, žinoma moteris išbandė įvairias plaukų ilgių ir spalvų variacijas. I. Stasiulevičiūtės teigimu, šukuosenos keisti ji nebijo, mat ji turi patikimą plaukų stilistą.

Greičiausiai net pati televizijos ir radijo laidų vedėja I. Stasiulevičiūtė nebesuskaičiuotų kiek kartų keitėsi jos šukuosenos ar plaukų spalva. Pati Ieva juokiasi, kad nuo tada, kuomet ji savo plaukus patikėjo patyrusio plaukų stilisto Kęsto Rimdžiaus rankoms, ji niekada nežino su kokia šukuosena išeis po apsilankymo kirpykloje.

„Kartais važiuojant į kirpyklą manęs draugės ar močiutė klausia: „Na, ką darysi su plaukais?“, o aš sakau, nežinau. Jos stebisi tuo. Niekada nesuku dėl to galvos – kaip Kęstas padarys, taip – aš juo pasitikiu“, - juokdamasi apie savo kirpėją pasakojo I. Stasiulevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Karjeros pradžioje Ieva nešiojo ilgų šviesių plaukų šukuoseną, kiek vėliau televizijos ir radijo laidų vedėja plaukus pradėjo dažyti tamsiai, o dar vėliau – juos pasitrumpino iki pečių ir kaktą pridengė stilingais kirpčiukais.

REKLAMA

Tapusi TV3 televizijos laidos „Vilnius gyvai“ vedėja. I. Stasiulevičiūtė žiūrovus nustebino itin trumpais plaukais – nusirėžė juos kone visiškai. „Plaukai – ne dantys, atauga. Nematau tame jokios rizikos, kol kas esu patenkinta visais eksperimentais“, - tikino mergina.

Gana ilgą laiko tarpą tamsiai plaukus dažiusi, vėliau Ieva juos vėl nusišviesino. „Kai Kęstas mane pradėjo dažyti tamsiai, aš jam sakiau, kad niekada daugiau blondinė nebūsiu. Bet natūraliai atėjo laikas, kai aš pavargau nuo tų tamsių spalvų“, - pokyčius komentavo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Retai viešumoje pasirodanti ir iš televizijos ekranų jau kurį laiką dingusi Ieva TV3 naujojo rudens sezono atidarymo šventėje pademonstravo naujausią savo įvaizdį. Pasipuošusi K. Rimdžiaus kurta išskirtinio modelio suknele ir pasidabinusi nauja šukuosena Ieva susilaukė didelio žiniasklaidos dėmesio ir aplinkinių komplimentų.

„Manęs dažnai klausia, kokia šukuosena, plaukų spalva man labiausiai prie širdies? Bet tai labai sunkus klausimas. Tai visiškai priklauso nuo gyvenimo etapo. Kaip ir kiekvienai moteriai, man bėgant metams vis norisi atrodyti kitaip, norisi atsinaujinti. Man labai patinka ir nebaisu keistis, kai esi profesionalo rankose. Su Kęstu labai daug metų draugaujame, jis man ne tik stilistas, bet ir labai geras draugas. Turbūt kiekvienai moteriai yra labai malonu, kai ja pasirūpina profesionalas ir ji gali save pamatyti visiškai kitokią“, – šypsodamasi tikino I. Stasiulevičiūtė.

Kuri šukuosena jūsų nuomone I. Stasiulevičiūtei tinka labiausiai? Balsuokite ir išrinkite labiausiai jums patinkantį I. Stasiulevičiūtės įvaizdį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų