REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors šiltas rugsėjo savaitgalis primins vasarą, žvaigždės žada šiandieną tokią permainingą, kaip rudens oras. Su iššūkiais teks susidurti visiems ženklų atstovams. 

Nors šiltas rugsėjo savaitgalis primins vasarą, žvaigždės žada šiandieną tokią permainingą, kaip rudens oras. Su iššūkiais teks susidurti visiems ženklų atstovams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Aplinkinius galite stebinti išlaidumu, lengvabūdišku požiūriu. Kažko nuosekliai siekti bei normaliai darbuotis trukdys paviršutiniškumas, gausūs kontaktai, polinkis tuščiai plepėti, dairytis trumpalaikių nuotykių, pramogų.

REKLAMA

Tauras Dėl savo priklausomybės nuo nuotaikų aplinkiniams kelsite nepasitikėjimą. Gali strigti kūrybinio projekto finansavimas ar atsiskaitymų klausimas. Nerizikuokite savo reputacija ir gerove.

Dvyniai Gali atsirasti vilčių, susijusių su įsidarbinimu, verslo plėtimu. Tačiau panašu, kad susikirs realybė ir idealai. Suvokti, ko reikia iš tikrųjų, kas būtų naudinga, bus labai sudėtinga. Derėtų siekti objektyvumo. Keblumų gali kilti kelionėje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Galite susidurti su nesąžiningais žmonėmis arba per kitų neapdairumą, aplaidumą patirti nuostolį. Ne tik sukčiai, bet ir pažįstamas asmuo gali jus apgauti.

Liūtas Tikėtini reikalai, susiję su transportu, ryšiais, mokslu, informacija, šeimos problemomis. Aplinkybės gali klostytis taip, kad norėsite nuo kažko išsisukti, tačiau bus ne taip paprasta tai padaryti. Svarbu apmąstyti savo veiksmus bei žodžius.

Mergelė Prieštaringi tarpasmeniniai santykiai ims kelti jaudulį, trauks nuotykiai, žaidimai, flirtai. Gali būti, kad pasinaudosite tarnybine padėtimi arba pasiduosite lošimo azartui. Nepamatuota rizika žada nuostolį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Nepajėgsite atsikratyti pagundos kišti nosį į svetimus reikalus, o ir kiti darys tą patį jūsų atžvilgiu. Lengva įsivelti į intrigas. Tačiau diena gali būti produktyvi kūrybine prasme, tik nenubaidykite įkvėpimo.

Skorpionas Rūpės finansiniai reikalai, draudimas, permainos verslo, mokesčių ir akcijų srityje. Galite jaustis traukiami į rizikingą reikalą. Jei paskolinsite pinigų, sunku bus juos susigrąžinti. Galimas nuostolis, trauma, pavydo scena.

Šaulys Šiandien nusimato žinių, profesinės ar kitokios kompetencijos patikrinimas. Būsite linkę piršti savo teisybę, puikuotis titulais, mokyti kitus. Tačiau aptariami ir kuriami projektai nelabai remsis realiomis galimybėmis. Galimi juridiniai kazusai.

REKLAMA

Ožiaragis Jūsų galvose kirbėte kirbės naujų sumanymų, tačiau ne visi turės realų pagrindą. Būsite linkę norima priimti už tikra. Neduokite valios neigiamoms emocijoms. Pažvelgę į reikalą kitu kampu, turbūt rasite kitokį sprendimą.

Vandenis Būsite nusiteikę aktyviai veikti, kurti, įrodinėti savo tiesą. Ar tai išeis į naudą, ar atneš nuostolių, kol kas neaišku. Pernelyg nepasitikėkite kitais žmonėmis ir per anksti neišplepėkite savo strategijos bei taktikos paslapčių.

Žuvys Tikriausiai sužinosite svetimą paslaptį arba atskleisite klastą, korupcijos apraiškas. Tačiau tuo, kas taps aišku jums, vargu ar galėsite pasidalyti su kitais. Galite likti nesuprasti.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų