REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Karina Krysko (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Motinystė mane išlaisvino“, - švelniai, tyliai, lyg nenorėdama išbaidyti Lietuvos nacionalinio dramos teatro mūzų sako dainininkė Karina Krysko. Ši kultūros tvirtovė pastarąjį mėnesį buvo tapusi jos namais, privertusi susimąstyti apie gyvenimo siekius, požiūrį į šeimą ir svajones.

63

„Motinystė mane išlaisvino“, - švelniai, tyliai, lyg nenorėdama išbaidyti Lietuvos nacionalinio dramos teatro mūzų sako dainininkė Karina Krysko. Ši kultūros tvirtovė pastarąjį mėnesį buvo tapusi jos namais, privertusi susimąstyti apie gyvenimo siekius, požiūrį į šeimą ir svajones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Buvo minčių: „Ar sugebėsiu?“. Tačiau šeima mane labai palaikė“, - sprendimą priimti choreografės Anželikos Cholinos pasiūlymą šokti spektaklyje „Otelas“ grindžia moteris. Nuo ryto iki vakaro trunkančios repeticijos alino kūną, tačiau ryžto neslopino net ir motiniškas penkiamečio sūnaus Majaus ilgesys.

REKLAMA

- Šokėjas vyras Saulius Skambinas tikriausiai labai didžiuojasi?

- Tikiuosi (juokiasi). Neįsivaizduoju, ką daryčiau be savo šeimos, esu jiems labai dėkinga. Per mėnesį turėjome vos porą laisvų dienų, tad pagelbėjo mama. Kol repetavau, ji prižiūrėjo sūnų.

Žinoma, man, kaip mamai, trūksta vaiko. Jis ir pats jaučia trūkumą, tačiau grožis ir menas reikalauja aukų. Šis gražus etapas tuoj baigsis ir mes vėl grįšime į vėžes, pasivysime prarastas dienas. Tai reikia daryti dabar, nes vėliau vaikas užaugs ir prasidės draugai, mokykla.

REKLAMA
REKLAMA

- Negi jūsų motinystė niekada nepristabdė?

Priešingai – išlaisvino. Nuo motinystės viskas pradėjo eiti tinkama linkme, suteikė pasitikėjimo, jėgų. Kai supratau, kad nereikia bijoti atrodyti kvailai ar bijoti veikti. Reikia daryti ir viskas.

- Tačiau vakarus mieliau leidžiate su šeima nei vakarėliuose..

Aš pasiilgstu vakarėlių, susitikimų su pažįstamais veidais, bendravimo, tačiau tam tiesiog nėra laiko – yra per daug įdomių darbų. Visgi aš nesu tik šeimos žmogus.

Kai gimsta vaikas, kažkiek laiko norisi likti namie, norisi būti tik su juo. Taip buvo maždaug pusmetį. Atsimenu, kad net sakiau, jog mielai likčiau namie, gal net būčiau namų šeimininke, šeimos moteris. Bet dabar supratau, kad tikrai ne. Ir nebūčiau su vyru, kuris manęs reikalautų likti namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- O minčių apie gausesnę šeimą yra?

- Norėčiau mergaitės, bet čia jau kaip Dievas duos. Šiais ir kitais metais dar tikrai ne, nes gausu darbų ir norisi, kad sūnus paaugtų. Nesame iš tų porų, kurios susilaukia vieno vaikelio, tada kito – vienu ūpu. Aš esu priešingos nuomonės. Man daug geriau, kai su vaiku gali susitarti ir susikalbėti, nes nesinori, kad tai taptų vargu.

- O svajonių turite?

- Tos svajonės labai žemiškos. Pirmiausia – mano ir artimųjų sveikata. Nieko nereikės: nei meilės, nei darbų, nei šokių, jei nebus sveikatos. Ir būti sveikam ne tik fiziškam. Kad nebūtų neigiamų minčių.

REKLAMA

Žinote, kai tik pasidarė šviesiau širdyje ir galvoje, pamačiau, kad atsivėrė visos kitos durys ir padaugėjo pasiūlymų. Tikrai negalima galvoti, kad kažkas linki blogo – reikia būti atviram pasauliui. Žinoma, norėtųsi pakeliauti, pailsėti. Būtų smagu, jei tai būtų susiję su darbu, nes jis labiau primena hobį.

- Bet ar nėra sunku nulipus nuo didžiosios teatro scenos koncertuoti su grupe „69 Danguje”?

- Jau kurį laiką „mėtausi“, todėl pripratau. Pradžioje buvo sunku persigrupuoti, nes grįžus po repeticijų norisi viską pergalvoti, tačiau negali.

REKLAMA

Turi dėmesį skirti šeimai arba publikai. Gi žmonės nežino, ką tu veikei prieš tai, ir nesupranta, kad mintimis esi kažkur kitur. Tai labai gera praktika, padedanti persigrupuoti. Tuomet supranti: jei nori, viską gali.

- O ar įmanoma jus pavogti iš popscenos?

- Nėra nustatytos ribos, kiek mes liksime scenoje. Kol yra paklausa, merginos nusiteikusios dirbti, tol esame kartu. Turi ateiti tas laikas, kai visos suvoksime, kad jau gana. Žinoma, neįsivaizduoju savęs su lazdele ant scenos (juokiasi). Bet aš dar planuoju solinę veiklą, tad žiūrėsime, kaip seksis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų