REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio horoskopas: svarbus klausimas gali išmušti iš vėžių

Rugsėjo 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Labiau pasikliaukite intuicija, mažiau planuokite ir nesiremkite draugų pagalba. Įtampa nemenkėja dėl planų suirimo, netikėtų konfliktų, juridinių, finansinių nesklandumų. Vakaras nepalankus bičiuliškiems susibūrimams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Atsipalaiduokite, nesivelkite į kovą, intrigas – tai, kas jūsų, niekur nepabėgs. Stigs jėgų, tad imkitės tik būtinų darbų. Jei šiandien nespėsite ko nors užbaigti, geriau tai atidėti, tiesa, ne rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai

Jūs beveik nugalėtojai, tačiau daug kas priklauso nuo jūsų santykių su partneriais, teisėsaugos atstovais. Svarbu elgtis energingai, bet neagresyviai. Didesnė konfliktų tikimybė.

Vėžys

Neperšokus duobės nerekomenduojama sakyti „op“. Būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, staigiam manevrui. Priešingu atveju galite patirti, kaip jau beveik turimas puikus daiktas, trokštamos pareigos, pelningas sandoris ir pan. atitenka kitam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būkite apdairesni, atsargesni. Saugokitės žmonių, bandančių pasinaudoti jūsų patiklumu, paslaugumu, nuoširdumu. Svarbių reikalų tvarkymo, atsakingų darbų nepatikėkite draugams. Venkite tarpininkauti – gali būti, kad visa atsakomybė dėl nesėkmės guls ant jūsų pečių, o sėkmės atveju nesulauksite žadėto atlygio.

Mergelė

Liūdėti šiandien nėra blogai – tai padės geriau perprasti savo poreikius. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti. Svarbiausia, būkite atidūs šeimai.

Svarstyklės

Būsite kūrybingi, išradingi ir energingi, tad nesunkiai su partneriais išspręsite susikaupusias problemas. Venkite rizikingų pokalbių su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ne viskas bus sklandu, tik nepradėkite pavydėti ar skųstis likimu matydami, kaip kiti tuos pačius reikalus sutvarko lengviau, paprasčiau. Nesistenkite daug nuveikti, bet siekite viską daryti itin kokybiškai: brokas gana greit paaiškės ir pakenks jūsų reputacijai.

Šaulys

Pervargsite dėl niekų, todėl mokėkite atskirti pirmaeilius darbus nuo antraeilių, būtinus pokalbius nuo tuščių. Kad tinkamai įvertintumėte situaciją, pažvelkite į ją iš šalies – jūsų nuomonė gali nesutapti su sutuoktinio, partnerio įsitikinimais ir požiūriu į reikalus. Siekite kompromisų, bendradarbiavimo. Vakaras netinkamas priimti svečius ar patiems pas draugus vykti.

REKLAMA

Ožiaragis

Nesidžiaukite radę, neliūdėkite pametę. Aplinkybės gali labai greitai pasikeisti – tai, kas atrodė naudinga, reikalinga, virs nuostoliu, nusivylimu, ir atvirkščiai.

Vandenis

Iš esmės ši diena palanki, spręskite sudėtingus klausimus. Vakaras nelengvas: ne laikas ginčams su artimaisiais. Nepalanku vykti į svečius pas draugus.

Žuvys

Galimi netikėtumai, priversiantis atsitraukti, sustoti. Nieko baisaus, mat to, kas bus atlikta, pakaks tolesnei sėkmei užtikrinti. Mažiau tikėkite vadovybės pažadais pagerinti darbo sąlygas ar padidinti užmokestį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų