REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio horoskopas: esminės permainos prasidės šiandien

Rugsėjo 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Atsakingiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams tinkamesnė pirma dienos pusė. Bendrauti, pažintims užmegzti kur kas geresnis vakaras.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Veiklūs ir optimistai būsite tik pirmą dienos pusę, iki pietų, vėliau be aiškios priežasties galite pradėti nerimauti, tačiau neskubėkite nusivilti nei savo veikla, nei artimaisiais, nei mylimu asmeniu. Gal laikas vakare susitikti su geru draugu ir pasišnekėti apie savo įtarimus, nuogąstavimus?

REKLAMA

Dvyniai

Rytas gali būti liūdnokas, tačiau po pietų viskas pasikeis: jūs vėl imsite valdyti situaciją. Nors optimistiškos nuotaikos, užplūdusi energija skatins veikti, nepasiduokite azartui su finansais susijusiose srityse.

Vėžys

Iki pietų bus tinkama proga greit išspręsti užvilkintą problemą. Vėliau skuba neduos naudos, tiesa, tai bus geras laikas tvarkyti svarbius finansinius dokumentus, apskritai spręsti finansines problemas. Tinka kreiptis materialinės pagalbos į draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ryto inercija jums naudinga: neskubinkite savęs ir nebarkite, kad nepavyksta įsitraukti į darbus. Nė nepastebėsite, kaip po pietų viskas ims spręstis lengvai ir paprastai. Tai bus puikus laikas skubiems reikalams tvarkyti, susitikimams ir nedidelėms kelionėms.

Mergelė

Pirma dienos pusė šauni: svarbų reikalą derėtų sutvarkyti iki vidurdienio. Vėliau geriau atsitraukti nuo dalykinių reikalų tvarkymo, savo jėgas ir laiką skirkite šeimai.

Svarstyklės

Šį rytmetį geriausia pramiegoti, juk geras laikas prasidės tik po vidurdienio. Popietė tikrai puiki, tad nesikrimskite, jei ryte ne viskas sklandžiai klostysis, jei kur nors nespėsite, vėluosite, ką nors pamiršite, jausitės vangiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aplinkiniai jums simpatizuoja ir mielai padeda. Tai puikus metas, kai palaiko šeima, draugai, oficialūs asmenys – pagalbininkų, bendraminčių tikrai rasite. Antra dienos pusė gera tikrintis sveikatą: šiuo metu nereikėtų numoti ranka ir į nedidelius negalavimus.

Šaulys

Pasistenkite nuo ryto kibti į darbus – po pietų ir artimiausiomis dienomis gali pristigti ir jėgų, ir noro užsiimti kuo nors rimtu, sunkiu, svarbiu.

Ožiaragis

Jei nuo ryto nusiteiksite kompromisui, diena bus gana rami, deja, po pietų prasidės gana nesmagus laikas. Rytas neblogas susitarti su reikalingu žmogumi, paprašyti pagalbos, užtarimo, susitarti dėl bendradarbiavimo.

REKLAMA

Vandenis

Iki vidurdienio sudėtingas metas: būsite nervingesni, labiau tikėtini ir nelaimingi atsitikimai, tad bent jau santykių tuo metu neverta su niekuo aiškintis. Svarbų reikalą, sudėtingą pokalbį patartina atidėti antrai dienos pusei. Tiesa, pirma dienos pusė tinkama spręsti skolų, mokesčių problemas.

Žuvys

Nekeiskite anksčiau priimto sprendimo, net jei naujas kelias jums pasirodys trumpesnis, naudingesnis. Atvirkščiai, jei neieškosite lengvų sprendimo būdų, jus bus sunku suklaidinti, apgauti. Pirma dienos pusė palankesnė, tinkama susitikti su jums svarbiais žmonėmis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų