REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Fitneso atstovė Laura Dargaville  (nuotr. Instagram)

Du vaikus auginanti mama įrodė, kad kūnas po gimdymo gali atrodyti dar geriau nei prieš tai.

24

Du vaikus auginanti mama įrodė, kad kūnas po gimdymo gali atrodyti dar geriau nei prieš tai.

REKLAMA

Naujosios Zelandijos kilusi 29-erių Laura Dargaville prieš pora metų svėrė daugiau nei 80 kilogramų. Tuomet dviejų vaikų mama apie tobulas formas tik svajojo. Visgi svajonės neliko tik svajonėmis – greitai jos virto tikslu.

Interneto tinklapiuose vartydama sportininkių nuotraukas, Laura grožėdavosi ištreniruotais jų kūnais. Šie vaizdai moterį motyvavo pakeisti gyvenimo būdą.

Suaktyvinus kasdienį ritmą ir intensyviai treniruojantis Laurą ėmė džiuginti pirmieji rezultatai – krito svoris. Iš viso jai pavyko atsikratyti 28 kilogramų, rašoma dailymil.co.uk.

Tačiau čia ji nesustojo. Besidžiaugdama savo kūno formomis dviejų vaikų mama panoro susirungti su gražuolėmis, nuo kurių nuotraukų anksčiau negalėdavo atitraukti akių. Tikslą ji ir vėl pasiekė – nugalėjo fitneso varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris neslepia, kelias link išsvajotų rezultatų buvo nelengvas. Visgi norint turėti tokias kūno formas neužtenka tik sportuoti:

„Labai svarbu gerai maitintis. Tiesą sakant, subalansuota mityba lemia 80 procentų rezultato“.

Laura sako pažįstanti nemažai mamų, kurios linkę apriboti savo poreikius. Kadangi ir pati turi tokios patirties, šiandien stengiasi įkvėpti kitas moteris meile sau. Ji tikra – pastangos bet kuriai padės pasiekti tikslų. „Galiu aš – gali bet kuri“, – tiki ji.

Šiuo metu Laura džiaugiasi savo pačios svajonės išsipildymu – sugebėjimu motinystę suderinti su sportu, kurį drąsiai vadina savo aistra: „Esu mama, tačiau ir po penkių metų norėčiau varžytis varžybose ir pagaliau ant kaklo užsikabinti medalį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų