REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
„Loftas Fest“ akimirkos (nuotr. Eglės Aleksandravičiūtės)

Penktadienio naktį miesto festivalyje „Loftas Fest“ turėjęs groti prancūzų elektronikos atlikėjas Gesaffelstein vos pasirodęs ant festivalio scenos, netrukus ją paliko – garsiam muzikantui nepatiko garsas.

48

Penktadienio naktį miesto festivalyje „Loftas Fest“ turėjęs groti prancūzų elektronikos atlikėjas Gesaffelstein vos pasirodęs ant festivalio scenos, netrukus ją paliko – garsiam muzikantui nepatiko garsas.

REKLAMA

Gesaffelstein pasirodymui „Lofto“ komanda ruošėsi net tris metus – tiek laiko trūko derybos dėl žvaigždės koncerto Vilniuje. Ruošiantis prancūzo pasirodymui festivalio scenoje, buvo iš anksto kruopščiai suderintas aparatūros parinkimas, bet prieš pat pasirodymą įvyko apmaudi klaida – buvo blogai sujungti laidai. Pasirodęs scenoje ir išgirdęs savo ausiai per aštrius garsus, į kompromisus nelinkęs didžėjus, paliko sceną.

„Mums šis Gesaffelstein sprendimas yra nepaprastai skaudus. Tai blogiausias dalykas, koks galėjo nutikti. Taip išvis nutiko pirmą kartą ir „Lofto“, ir „Loftas Fest“ istorijoje. Labai atsiprašome visų, kurie pirko bilietus vien dėl šio atlikėjo. Prisiimame visą atsakomybę, jog klausytojai neišgirdo taip ilgai laukto muzikanto, kad iki galo nesužiūrėjome UAB „Scena“ garso inžinierių darbo. Norėdami bent šiek tiek kompensuoti šį praradimą, norime informuoti, jog penktadienio bilietai galios ir į šeštadienio koncertus. Be to, esame be galo dėkingi savo lankytojams už supratimą ir palaikymą. Sulaukėme daugybės šiltų žinučių ir mums tai yra labai svarbu. Ačiū, kad net tokiomis sunkiomis akimirkomis esate drauge su mumis“, – nusivylusių žiūrovų atsiprašo vienas festivalio organizatorių Viktoras Diawara.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš festivalio dalyvių tv3.lt portalui prisipažino, kad tokia situacija kaip reikiant nuliūdino melomanus, tačiau organizatorių jie nekaltino.

REKLAMA

„Penktadienio naktį visi buvo pikti, kad Gesaffeilsten negros, bet, rodos, pamiegojo ir nurimo, todėl antrą dieną nuotaikos buvo geros, „Lofto“ organizatorių niekas nekaltino ir ant kryžiaus nekalė“, - pasakojo mergina.

Pasak jos, į nemokamas erdves ėjo įvairaus amžiaus žmonės, tačiau jų nebuvo daug – kol dar buvo šviesu, ėjo jaunos šeimos su vaikais, vėliau jau vien paaugliai. Į mokamą erdvę taip pat daugiausiai ėjo jaunimas.

„Šeštadienį žmonių buvo žymiai daugiau – nemokamų erdvių koncertai rinko tikrai nemažas auditorijas. Mokamame „Lofte“ sausakimša nebuvo, bet tikrai labai nemažai žmonių“, - įspūdžiais dalinosi festivalio dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų