REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinio tinklo “Facebook” lankytojai paprastai dalinasi žavingomis nuotraukomis ir pasakojimais, kuriais gali pasigirti. ir tikrai retai nusprendžiama pasidalinti labai tikromis, bet skaudžiomis emocijomis.

Socialinio tinklo “Facebook” lankytojai paprastai dalinasi žavingomis nuotraukomis ir pasakojimais, kuriais gali pasigirti. ir tikrai retai nusprendžiama pasidalinti labai tikromis, bet skaudžiomis emocijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vieniša mama Aly Brothers savo “Facebook” paskroje pasidalino nuotrauka ir įrašu, kurie nė iš tolo neprimena žavingų ir iki smulkmenų nudailintų tobulų pagyrų. Čia – pavargusi ir nusiverkusi moteris, o užraše parašyta “Jokių gražių filtrų. Tik susivėlę, nuo lietaus šlapi plaukai, vakarykštis makiažas, kurį nusivalyti buvau per daug pavargusi, ir ašaros”, rašo news.com.au.

REKLAMA

Jos postas tapo tiesiog virusiniu – į jį sureagavo dešimtys tūkstančių žmonių.

22 metų jauna mama papasakojo, kaip ji pravirko prekybos centre ir negalėjo nustoti verkusi visą laiką, kol parvažiavo namo. O jos istorija – labai kasdieniška. Ir tikrai nelengva mamai, kuri visa tai išgyvena.

Dėl šokoladinio pieno ryte jauna vieniša mama atvažiavi su dviem mažamečiais, 3 metų Bentley'u ir 1,5 metų Leviu, į parduotuvę.

“Jaunesnysis parduotuvėje visą laiką verkė. Jis nenorėjo sėdėti vežime, jis nenorėjo būti prisegtas, jis nenorėjo laikyti prekių. Atrodė, kad jis tiesiog pasiuto... Metė savo batą, metė mano piniginę ir daržoves. Ir verkė. O žmonės žiurėjo”, - pasakojo jauna moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai, anot jos, dar buvo “tvarka”, bet tuomet dėmesio prireikė jos vyresniajam sūnui. Berniukas norėjo vaidinti supermeną ir stovėti vežimėlyje. Ji sutiko ir paprašė jį stovėti ir laikytis, tačiau nesisekė... Tuomet teko jį iškelti ir paprašyti žingsniuoti šalia. Tačiau jis nuėjo per toli, atidarė visus šaldytuvus ir ėmė pasakoti, ko norėtų. Aly sako bandžiusi suvaldyti ir tai.

“Sustojau ne vieną kartą ir bandžiau suvaldyti ir save, ir savo vaikus. Šalia jau stovėjo kita pirkėja, kuri tiesiog spoksojo į mane – aš judėjau netinkama kryptimi ir ji negalėjo eiti ten, kur jai reikėjo. Ji nieko nesakė, tik žiūrėjo. Bandžiau su tuo susitvarkyti. Tuomet pamatėme balionus. Ah, mano vaikai tiesiog dievina balionus. Jie norėjo tų didžiųjų, kurie kiekvienas kainoja po 8 dolerius. Pasiūliau kompromisą. Pirksime vieną ir dalinsimės. Vaikai sutiko. Kiekvienas pasakė “Dalinsimės!” “, - toliau kalbėjo Amy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stovint prie kasų jauna mama išgirdo kalbant apie save – vienas vyriškis pareiškė, kad ji tikrai labai jauna kaip dviejų vaikų mama. Ir tuomet sekė dar vienas berniukų konfliktas dėl balionų...

“Aš pravirkau. Jie manęs nepažįsta. Jie nežino, kokia aš motina. Jie nepažįsta ir mano vaikų. Jie nežino, kad prieš susilaukdama vaikų aš ištekėjau. Jie nežino, kad išsiskyriau dėl to, jog nebegalėjau pakęsti užgauliojimų. Yra sudėtinga atlaikyti visus šnabždesius ir vertinimus. Kartais man pavyksta suvaldyti savo vaikus, kartais – ne. Kartais jie klauso, kartais – ne. Kartais aš su viskuo susitvarkau, o kartais palūžtu”, - nenuslėpdama nieko dalinasi vieniša mama.

Visiems, kurie skaitys, ji tvirtina galiausiai norinti pasakyti tik vieną dalyką.

“Jei matote, kad jaunas tėtis ar mama vargsta, jei matote, kad vaikas triukšmauja, jei matote mamą, kuri, atrodo, jau tuoj apsiverks... Prašau, pasakykite ką nors gražaus. Nesmerkite žvilgsniu”, - rašo Amy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų