REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
323
TV3 naujojo sezono atidarymas (nuotr. Ruslanas Kondratjevas)

Trečiadienio vakarą TV3 galingai atidarė naująjį, jau 23-ąjį televizijos sezoną ir surengė išskirtinį atidarymo vakarėlį.

323

Trečiadienio vakarą TV3 galingai atidarė naująjį, jau 23-ąjį televizijos sezoną ir surengė išskirtinį atidarymo vakarėlį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventėje po atviru dangumi šėlo daugiau nei pusė tūkstančio kviestinių svečių, kuriems koncertavo garsiausias Lietuvoje muzikinis duetas „Leon Somov & Jazzu“. Iškilmingą vakarą įžymybės užbaigė uždarame vakarėlyje.

REKLAMA

Raudonuoju šventės kilimu žengė visas televizijos, pramogų, verslo, kultūros ir politikos elitas. Iškilmingą eiseną raudonuoju kilimų tiesiogiai transliavo portalas tv3.lt, o susirinkusius svečius pasitiko ir kalbino televizijos laidų vedėja, komunikacijos specialistė Vaida Skaisgirė ir žurnalistas Mindaugas Rainys.

Ant raudonojo šventės kilimo netrūko ne tik išsipuošusių damų, bet ir akibrokštų. „X Faktoriaus“ vedėjas Marijonas Mikutavičius kardu atidarinėjo užkimštą šampano butelį, „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė traukė dainas, o naujo realybės šou „IššŪkis kaime“ vedėjas Vitalijus Cololo pasirodė su tikra ožka.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus oficialiajai programos daliai, vakaro linksmybės tęsėsi uždaroje Vip zonoje. Čia atidarymo svečiai ne tik klausėsi romantiško „Leon Somov & Jazzu“ koncerto, bet ir mėgavosi prabangia aplinka bei geriausiais gėrimais, šampanu ir gurmaniškais patiekalais. Naujojo TV3 sezono atidarymo vakarėlis užsitęsė iki išnaktų.

Šventės dekoravimu gyvomis gėlėmis ėmėsi floristas Mantas Petruškevičius. Specialiai vakaro svečiams įrengtą Vip ložę jis papuošė tamsiai purpurinėmis kalijomis ir šviesiai violetinės spalvos hortenzijomis.

Visus karščiausius vaizdus iš vakarėlio ir kaip linksminosi žvaigždės – išvysite specialiame video reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų