REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjus naujiems mokslo metams, kelių policija žada stiprinti dėmesį, skiriamą eismo saugumui.

Prasidėjus naujiems mokslo metams, kelių policija žada stiprinti dėmesį, skiriamą eismo saugumui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 1-2 dienomis šalyje bus tikrinamas vairuotojų blaivumas, rugsėjo 1-4 bei 26-30 dienomis vykdoma pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė.

REKLAMA

Nuo šio iki kito ketvirtadienio, taip pat rugsėjo 19-25 dienomis policija įvairiose šalies savivaldybėse griežčiau tikrins automobilių greitį, 1-11 dienomis didesnis dėmesys bus skiriamas pėsčiųjų ir dviratininkų pažeidimams.

Rugsėjo 12–18 dienomis policija žada tikrinti, kaip automobilių, motociklų vairuotojai naudoja saugos priemones - diržus, šalmus, ar naudojamos vaikams skirtos kėdutės.

Rugsėjo 21-ąją, kuri skirta dienai be žūčių Europos keliuose paminėti, pareigūnai, kartu su Latvijos ir Estijos kolegomis budės kelyje „Via baltica“.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad specialios policinės priemonės gali būti vykdomos įvairiuose šalies kelių ruožuose, stabdant kaip pavienes transporto priemones, taip ir kelias transporto priemones vienu metu. Tokių priemonių metu eismas gali būti sulėtintas, taip pat gali susidaryti trumpalaikės eismo spūstys. Policija atkreipia dėmesį, kad saugaus eismo užtikrinimo prevencinės ir kontrolės priemonės – vienas iš būdų vykdyti asmenų, keliančių grėsmę eismo saugumui, kontrolę ir viena iš galimybių visuomenei jaustis saugiai Lietuvos keliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų