REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Sandra Žutautienė (nuotr. TV3)

Laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Sandra Žutautienė nebeatlaikė kritikos ir savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino atvira žinute, skirta visiems purvą pilantiems tautiečiams.

13

Laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Sandra Žutautienė nebeatlaikė kritikos ir savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino atvira žinute, skirta visiems purvą pilantiems tautiečiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Televizijoje dirbanti moteris neapsikentė nuolatinės kritikos apie šią laidą ir nutarė nebetylėti. Pasak jos, ne vienas mėgsta pasišaipyti iš šou herojų, žurnalistų ir niekada neprisipažins, kad žiūri šią laidą.

REKLAMA

S. Žutautienės žinutė:

„Pirmadienio pamąstymai, kuriuos norėtųsi pradėti patarimu: „būkim paprastesni, ką...“.

Nesuvokiu ir, manau, nesuvoksiu, kodėl mūsuose tiek daug negatyvo, priešiškumo vienas kitam ir nemeilės savo šaliai, tautiečiams.

Dauguma viešojoje erdvėje GARSIAI reiškiasi nepažįstantys nei vieno Lietuvoje vienaip ar kitaip garsesnio žmogaus, nors netyčia komentuodami išsiduoda žinantys kiekvieną to „žvaigždūno“ pirstelėjimą. Kiekvienas jaučiasi TURINTIS TEISĘ išvadinti žmogų baisiu/tragedija/stora kiaule/atsilupėliu/debilu ir t. t., nors pats slepiasi po žibutės atvaizdu profilio nuotraukoje, o kas yra savikritika/susilaikymas/objektyvi nuomonė - neperskaitė nei vienoje knygoje ar straipsnyje, nes kam skaityti, kam save šviesti, gi savose sultyse geriau virti iki surūgimo.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat nė vienas gi nežiūri lietuviškos TV, juk jiems AKYS IŠDEGTI gali. Keista tik, kaip eilės pas okulistus nepadidėja ir akinių pardavimas neišauga. O tokias laidas kaip TV pagalba gi išvis žiūrėti GĖDA, juk ten vieni kaimiečiai ir alkoholikai, tačiau kažkaip netyčiukais ima aiškėti, jog žinote kone kiekvieno siužeto niuansus, nes būkim biedni, bet teisingi: visi tie jūsų išvadinti kaimiečiai ir alkoholikai yra jūsų kaimynai, draugai, tėvai ir artimieji. Arba būsimi gyvenimo pakeleiviai.

Neapsieinama ir be pavydo jausmo bei svetimų pinigų skaičiavimo, juk kone kiekvienam kito atliekamas darbas yra nieko vertas, per lengvas, bet NU KODĖL TAIP?! Geriau apmokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Realybė tokia: dangus dar neprakiuro ir euriukais nei vienam nepalijo. Elementarią pagalbą suorganizuoti kitam žmogui kainuoja štai ką: daug darbo ir asmeninio laiko, nervų, prireikia ir logistinių žinių, mokėjimo organizuoti. Tačiau jums tai juokų dainelės, gi kam braidyt po šūdą ir dėl svetimo stengtis, kai galima pagulėt, papykt ant pasaulio ir pavemti komentuojant.

Kitaip tariant, mielieji, nenorėkite būti geresni už kitus, o tada ir gėda neaplankys, ir akys neišdegs.

Kaip viena moteris neseniai pasakė (rusiakalbė): atsimynkite, lazda turi du kotai!

Būkim paprastesni, ką?“, - savo anketoje rašė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų