REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
76
Realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ finalas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Laidų vedėjas Justinas Jankevičius praneša: barą laimėjo... Julius! Vyras kelia kumštį į orą, o jam į glėbį krenta ir bučiniu apdovanoja jo gražioji mylimoji Viktorija. Ji sekmadienio vakarą buvo laiminga kaip niekada – jos mylimasis Julius laimėjo projektą „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ir naujutėlaitį visureigį. Bet apie viską nuo pradžių.

76

Laidų vedėjas Justinas Jankevičius praneša: barą laimėjo... Julius! Vyras kelia kumštį į orą, o jam į glėbį krenta ir bučiniu apdovanoja jo gražioji mylimoji Viktorija. Ji sekmadienio vakarą buvo laiminga kaip niekada – jos mylimasis Julius laimėjo projektą „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ir naujutėlaitį visureigį. Bet apie viską nuo pradžių.

REKLAMA

Viktorija pasakoja, kad apie atrankas į realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ merginai pasakė jos kūrybinis partneris – stilistas Joringis Šatas, ir ji susidomėjo.

Gyvenimui – „taip“

„Joris man pasakė apie tą realybės šou, paskui reklamą pamačiau ir pati. Galvojau pildyti ar ne, bet aš tokia esu gyvenime, kad negaliu sėdėti ramiai, man reikia viską išbandyti, eiti ir daryti. Aš gal neturiu tų kompleksų, taip drąsiai elgiuosi. Užpildžiau anketą, tada išsiunčiau, visai nesitarus su artimaisiais.

Kai mane pakvietė į pirmą turą, tai pasakiau ir tėvams. Tėtis man ir sakė: varyk, čia tavo šansas. Nuėjus į pirmą turą, pagalvojau – jeigu jau pirmą žingsnį dedi, kodėl to antro nepadėjus?“ – pasakoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Viktorija sako, kad tokiai avantiūrai pasiryžo dėl to, kad norėjo atitrūkti nuo kasdienybės bei tikėjosi būti pastebėta, laukė naujų galimybių gyvenime.

REKLAMA

„Galvojau, kad noriu nuo visko pabėgti, norėjau kažko naujo, pokyčių. Galvojau, nueisiu ir gal kas nors pastebės, gal kokios galimybės atsivers. Pagalvojau, o kodėl ne? Manau, kad gyvenimui visada reikia sakyti „taip“,– sako mergina.

Džiaugiasi dvigubai

Kikboksininko mylimoji prisipažįsta, kad į finalą patekti būtų buvę smagu, tačiau iki jo atėjus Juliui, mergina džiaugiasi dar labiau.

„Jeigu būtų taip susiklostę, kad aš finale būčiau buvus, tai būtų viskas fainai, smagu, būčiau labai džiaugusis, bet aš dvigubai džiaugiuosi, kad į finalą pateko Julius – man tiesiog toks jausmas yra. Aš labai džiaugiuosi už jį ir labai pergyvenau, kad laimėtų, nors ir tikėjau, nujaučiau, kad viskas bus gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Julius yra labai geras žmogus ir jis tą savo gėrį tiek bando perteikti kitiems, kad, aš manau, jog žmonės tai mato ir vertina – dėl to, manau, už jį ir balsavo“, – sakė Julius.

Santykiai su buvusiuoju

Viktorija į realybės šou atėjo būdama poroje – paliko mylimąjį už projekto sienų, tačiau vėliau, užgimus jausmams Juliui, mergina pasirinko kikboksininką. Viktorija sako, kad buvę santykiai nutrūko natūraliai.

„Viskas gavosi taip, kad jis (buvęs vaikinas – red.) viską matė ir girdėjo mano apsisprendimą, taip viskas ir nutrūko. Jeigu ką, išėjusi aš ir pati pakalbėsiu, man nereikia, kad kiti kažką sakytų – aš pati susitvarkysiu ir pati pakalbėsiu. Natūraliai viskas gavosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Džiaugiuosi, kad viskas išėjo būtent taip. Aš tikiu likimu ir galvoju, kad, jeigu sutikai žmogų ir kažką pajautei, tai, jeigu jau žengei žingsnį, tai kam žengti atgal? Reiškias, viskas taip ir turėjo būti ir jeigu tu esi laimingas, reiškias, viskas yra gerai“, – linksmai kalbėjo Viktorija.

Ji prisipažįsta, kad Julius jai įstrigęs nuo pirmo žvilgsnio:

„Kai pirmą kartą Julių pamačiau, man labai įstrigo jo akys. Kai kuriuos žmones pamatai ir neprisimeni po to, o kiti įstringa. Tai Julius man iškart įstrigo“, – sako ji.

Įsimintiniausios akimirkos

Ilgakojė šokėja su duobutėmis skruostuose pasakoja, kad per visą realybės šou laiką jai labiausiai įsiminė šuolis parašiutu.

REKLAMA

„Aš visą laiką sakiau, kad niekada nešoksiu parašiutu. Draugė šoko, sakiau, kaip smagu, bet aš niekada to nepadaryčiau. Kai dabar man tiesiog reikėjo šokti, tai buvo ir žiauriai baisu, bet iššokus buvo toks „kaifas“, kad negaliu apsakyti. Tuomet tu išeini iš savo komforto zonos. Manau, čia galioja tas posakis, kad niekada nesakyk niekada.

Šiaip daug momentų buvo gražių. Aišku, labai smagus momentas tas, kad susipažinau su Juliumi. Taip pat – šuoliai parašiutu, skrydžiai oro balionu. Tada galvoji –oho, kiek gyvenime yra dalykų, kuriuos gali išbandyti“, – kalbėjo ji.

Julius yra sakęs merginai, kad Viktorija yra „nerealiausia, kas jam nutiko šiame projekte“. Mergina sako galinti pasakyti tą patį:

REKLAMA

„Tikrai taip – jis yra toks žmogus, kur nesitikėjau, kad galiu sutikti. Tai yra nuostabu“, – džiaugėsi mergina.

Grįžusi po projekto namo, ji žada tęsti darbus su Joringiu Šatu, su kuriuo kuria rūbus – daugiausiai moteriškas sukneles ir kostiumėlius.

„Reikės grįžti į darbus, bandysime su Joriu rudenį ar žiemą savo kolekciją išleisti, nes turime visus eskizus, viską, esame jau viską paruošę, tik reikia siūti“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų