REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nepraraskite savitvardos, mokėkite laukti. Neišsiaiškinę aplinkybių neskubėkite pyktis su kolegomis. Kita vertus, nepasikliaukite tais, per kuriuos anksčiau nukentėjote.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nieko neteiskite ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Piktuoju nieko neįrodysite. Nesivelkite į ginčus, mokėkite nereaguoti į provokacijas.

REKLAMA

Dvyniai

Stenkitės viską įvertinti ramiai, blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, suskubkite laiku pasitraukti iš žaidimo.

Vėžys

Imkitės spręsti aktualias problemas. Elkitės energingai, drąsiai, tačiau jūsų užimama pozicija turi būti lanksti.

Liūtas

Parodykite, ko esate verti. Nebijokite sunkumų – šiandien nieko lengvai nepasieksite, tačiau pasiekta pergalė bus ilgai naudinga.

Mergelė

Sėkminga diena, ypač iki 16 val., – laimingas atsitiktinumas padės rasti geriausią sprendimą. Apgalvotos avantiūros pirmą dienos pusę duos norimą rezultatą, tad nebijokite eksperimentuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien elkitės taip, kaip sako nuojauta. O sėkmė ateis netikėtai, nelauktai, tačiau tai ji bus pelnyta, tad svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime, be ypatingų pastangų.

Skorpionas

Geras laikas, itin palankus išradingiems organizatoriams. Nuotaika bus smagesnė, labiau seksis, jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Dabar Skorpionams pavyks daug ką sutvarkyti: juos rems įtakingi žmonės, kolektyvas, žavėsis visuomenė.

Šaulys

Būkite pakantesni konkurentams, mokėkite pasidžiaugti jų sėkme. Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pavyks pagreitinti įvykių eigą. Patartina tvarkyti skubius reikalus (ypač susijusius su užsieniečiais, kelionėmis, veiklos plėtimu). Venkite nereikalingų ginčų, ypač vakare. Kad išvengtumėte įtampos su namiškiais ir kolegomis, gal reikėtų kiek pakeisti savo požiūrį į artimuosius, pareigas sau ir šeimai.

Vandenis

Nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik pačių svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas ką nors taisyti ar remontuoti namuose.

Žuvys

Netikėtai aplinkybės susiklostys jūsų naudai – galimos geros permainos jūsų veikloje. Laimingas atsitiktinumas padės naudingai išspręsti jums svarbų klausimą. Vakare venkite ginčų su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų