REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Gitano Nausėdos atostogos JAV (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Ekonomistas Gitanas Nausėda labai mėgsta ir vertina poilsį Lietuvoje, tačiau turėdamas progą kartu su žmona, šeima ar draugais išvyksta į svečius kraštus.

34

Ekonomistas Gitanas Nausėda labai mėgsta ir vertina poilsį Lietuvoje, tačiau turėdamas progą kartu su žmona, šeima ar draugais išvyksta į svečius kraštus.

REKLAMA

Mažiausiai keturis žemynus aplankęs vyras įspūdingais kelionių vaizdais dalinasi ir socialiniame tinkle „Facebook“. Akimirkas iš Pietų Amerikos ir Afrikos rasite spalvingoje galerijoje:

O šį kartą G. Nausėda lankėsi JAV, kur išvydo šalies pasididžiavimą – Didįjį Kanjoną.

„122 mylios. Šimtas dvidešimt dvi mylios gražiausio mano gyvenime regėto kelio tarp neznaimo miestelio vardu Hanksvilis ir dar neznaimesnio Blandingo Jutos valstijoje. Į jį galima patekti leidžiantis žemyn kanjono ketera iš garsiojo „raudonojo“ Bryce kanjono. Ne juokais pamišęs Nausėdų šeimos ekipažas ten atsidūrė, sumanęs per 10 dienų susipažinti su vakarine JAV dalimi, kirtęs penkias valstijas ir įveikęs virš 3000 mylių kelio.

Vienam vakarui užsukome net į Las Vegasą, automobilio nepralošėme, tad galėjome keliauti toliau. Dabar sėdžiu ir galvoju, kaip mes tai padarėme? Gerai, kad nepasiėmėme į kelionę savo dukrų, o tai galėtų iškelti mums bylą už vaikų (kad ir suaugusių) kankinimą..“, - šmaikščiai prisiminimais dalinosi vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Ekonomistas pajuokavo, kad lemtingiausiu momentu išsikrovė fotoaparato baterija, tačiau svarbiausia, kad įspūdžiai lieka atmintyje.

„Dabar į tai žiūriu be jokio apmaudo. Manding, Aukščiausiasis norėjo pasakyti: „Kvaily, nustok spoksoti į mano tvarinius per stiklo akutę – grožėkis jais tiesiogiai!“. Įdomiausia, kad visą šią pirmykštę, nesumeluotą ir žmogaus neretušuotą rūsčią didybę stebėjome mes vieni – per pustrečios valandos nesutikome beveik nė vieno automobilio!

REKLAMA

Kartais susimąstau, kad kažkokia nematoma ranka mus, turistus, nukreipia į iš anksto numatytus gardus, kuriuose mes ir privalome lankytis, o kitos vietos saugomos nuo pernelyg įkyraus žmonių dėmesio. Laimi tik smalsiausieji ir oficialiais turistiniais maršrutais mažiausiai pasitikintieji...“, - rašė žinomas šalies vyras.

Daugiau garsenybių kelionių rasite čia:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų