REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Jennifer Lopez ir Casperas Smartas (nuotr. Vida Press)
19

Superžvaigždė Jennifer Lopez, kaip pranešama, išsiskyrė su savo vaikinu Casperu Smartu.

REKLAMA

Kaip žurnalui „People“ teigė šaltinis, 47 metų J.Lopez ir jos ilgametis mylimasis, kuriam – 29-eri, nebesusitikinėja.

„Jennifer ir Casperas išsiskyrė, – sakė šaltinis. – Jie nebe drauge jau kelios savaitės.“

„Nebuvo nieko dramatiška, jie gerai sutarė, tiesiog tai priėjo prie natūralios pabaigos. Jie liks draugai ir matosi vienas su kitu, bet nėra kartu. Tai buvo draugiška“, – pridūrė šaltinis.

C.Smarto atstovas atsisakė komentuoti išsiskyrimą, o J.Lopez atstovas neturėjo komentarų.

Jennifer romaną su C.Smartu užmezgė vos keli mėnesiai po to, kai su M.Anthony 2011-ųjų vasarą paskelbė apie savo išsiskyrimą. Abu ispanakalbių dainininkai, Maxo ir Emme tėvai, sukti kiekvienas savo keliais nusprendė po septynerių santuokinio gyvenimo metų, o visus skyrybų dokumentus sutvarkė 2014-aisiais.

A.Marcas buvo trečias J.Lopez sutuoktinis. Anksčiau ji buvo trumpai ištekėjusi už šokėjo Criso Juddo ir padavėjo kubiečio Ojani Noa, be to, žiniasklaida plačiai aprašinėjo jos romanus su repo magnatu Seanu Combsu ir aktoriumi Benu Afflecku.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po to, kai pasklido gandai apie naują J.Lopez romaną, šaltinis „People“ sakė, kad tai buvo „trumpas meilės romanas dėl malonumo“, nesiekiant jo paversti „kuo nors daugiau“. Tačiau dainininkė ir aktorė su Casperu liko ilgam ir 2012 metų liepą pora jau atvirai kalbėjo apie savo santykius.

REKLAMA

„Ji maloni, linksma, miela, gero būdo ir gailestinga, – kovo mėnesį apie J.Lopez sakė C.Smartas. – Negali norėti nieko daugiau. Ji nuostabi.“

Nors anksčiau jie buvo ir išsiskyrę, ir vėl susitaikę, daugiausia stengdavosi savo santykių labai neviešinti.

„Iš tikrųjų labai dažnai neišeiname, – aiškino jis. – Abu mes negeriam, nevartojam jokių narkotikų, nerūkom, nepiktnaudžiaujam vaistais ir nedarom jokių kitų kvailysčių. Mes neįsitraukiam į Holivudo gyvenimą, kuris gali tave sukramtyti iš išspjauti. Milijonus kartų mačiau taip nutinkant.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį mėnesį pora buvo drauge pastebėta Las Vegase, maloniai bendraujanti per J.Lopez gimtadienio šventę liepos 24-ąją. C.Smartas net dalyvavo populiariame jos šou viešbutyje ir kazino „Caesar's Palace“ rugpjūčio 13 dieną – drauge su J.Lopez buvusiu vyru Marcu Anthony ir jo drauge, modeliu Shannon de Lima.

J.Lopez anksčiau „People“ ir EW yra sakiusi, kad C.Smartas vaidina didelį vaidmenį jos aštuonmečių dvynių Maxo ir Emme gyvenime.

Santykius su C.Smartu ir M.Anthony ji derino pirmiausia galvodama apie savo vaikų interesus.

„Mano santykiai su jais – mes visada remiamės ... vaikų (interesais). Kas geriausia jiems, kas gerai jiems, jiems girdint kalbėkime taip ... Kai jie laimingi, jie tiesiog prideda laimės ir džiaugsmo namams, o tada visa kita tarsi nuo to atsispiria“, – sakė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų