REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Danny Wakefieldas (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

„Tu neprivalai padėti kažkam, kad taptum herojumi. Tau tereikia būti žmogumi“, - sako šios istorijos herojus, kuris dėl savo kilnaus poelgio netikėtai tapo populiaraus iššūkio sumanytoju.

7

„Tu neprivalai padėti kažkam, kad taptum herojumi. Tau tereikia būti žmogumi“, - sako šios istorijos herojus, kuris dėl savo kilnaus poelgio netikėtai tapo populiaraus iššūkio sumanytoju.

REKLAMA

Danny Wakefieldas (20) iš Sietlo nė negalėjo pagalvoti, kad nekalta gėlė taip stipriai sukrės jo ir nepažįstamosios gyvenimą, rašo huffingtonpost.com.

Vyrukas savo nepamirštama istorija pasidalino „Facebook“ tinkle:

Praėjusį vakarą vienai merginai nusprendžiau nupirkti saulėgrąžą. Po kelių apgalvotų minučių nusprendžiau, kad šiek tiek persistengiau, mat buvome vos viename pasimatyme. Nenorėjau jos išgąsdinti. Šįryt tą pačią gėlę aš pasiėmiau su savimi pakeliui į darbą su intencija, kad ją padovanosiu kokiai nors nepažįstamajai. Nenorėjau, kad ji nuvystų viena. Tačiau tai, kas nutiko po to, man sunku apibūdinti žodžiais.

Kol aš sėdėjau ir gėriau savo rytinę kavą kavinėje, mano akis užkliuvo už šalia sėdinčios ir kažką skaitančios moters. Jos blyškiu veidu riedėjo ašaros. Būtent tada supratau, kad tai yra tas žmogus, kuriam aš padovanosiu saulėgrąžą.

REKLAMA
REKLAMA

Priėjau prie stalo ir pasakiau: „Labas, atleisk man, tačiau aš turiu šią saulėgrąžą ir aš vyliausi ją padovanoti ypatingam žmogui. Aš jaučiu, kad tu irgi esi ypatinga, todėl noriu, kad turėtum šią gėlę“.

REKLAMA

Nespėjus jai įteikti gėlės, visiškai nepažįstama moteris mane apsikabino ir apsipylė ašaromis. Vėliau ji man papasakojo apie mylimą žmogų, kuris dingo iš jos gyvenimo.

Ji verkė, nes jos sužadėtinis mirė prieš savaitę, likus keliems mėnesiams iki vestuvių. Jos mylimas vyras jai per pirmąjį pasimatymą nupirko saulėgrąžą – ir nuo tada jai pirko tik šias gėles, o ne rožes. Vyras dovanodamas saulėgrąžas sakydavo, kad ji – jo gyvenimo šviesa.

Tikiu, kad tą dieną jos mylimasis, pasinaudodamas manimi, jai pasakė, kad ji vis dar yra ir bus jo šviesa. Mes, žmonės, kartais perduodame žinutę, kurios neįmanoma nusakyti žodžiais.

Esu sukrėstas. Neįtikėtina, kaip paprastas gestas gali pakeisti tavo ir kito žmogaus gyvenimą. Svarbiausia duoti ir padėti kitam žmogui. Todėl skiriu jums iššūkį – praskaidrinkite kokio nors žmogaus dieną. Jūs nežinote, kokį poveikį galite turėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų