REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės blaiviau pažvelgti į reikalus. Tai netikusių sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, kai nepalanku skolinti pinigus, daiktus: nukentėsite ne tik morališkai, bet ir materialiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Bus sunku išlikti santūriems: kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis objektyviai vertinti situacijos, savęs, aplinkinių.

REKLAMA

Dvyniai

Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją: optimizmas gali suklaidinti ir pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais.

Vėžys

Gali tekti nuveikti kvailų ir nereikalingų darbų namuose ir darbe. Tačiau turėkite kantrybės: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu.

Liūtas

Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos išlaidų. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite tvarkydami finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Likite sąmoningi, kad ir kas nutiktų. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Venkite svaigalų, girtų žmonių. Itin apdairūs būkite vairuodami: galimas netikėtas automobilio gedimas.

Svarstyklės

Netinka priimti svarbių sprendimų: tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsirikti. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais: jie gali apgauti, išduoti.

Skorpionas

Iš jūsų gali būti pareikalauta atsakyti už ankstesnes klaidas. Tačiau negeras laikas aiškintis santykius su tėvais ar artimaisiais. Maža klaida dirbant gali sukelti ilgalaikių neigiamų pasekmių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimų įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius: pabloginsite situaciją.

Ožiaragis

Būtų protinga atsisakyti bendravimo, ilgiau pabūti vieniems. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką neatlaikysite spaudimo ir priimsite kompromisą.

Vandenis

Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone – jie nebus geri patarėjai.

Žuvys

Šiandien galite nukentėti tiek tvarkydami finansinius reikalus, tiek aiškindamiesi su mylimu žmogumi. Mažiau klausykite svetimų vertinimų dėl veiklos, verslo, finansų investavimo, kaip ir gandų apie mylimą asmenį – galite stipriai suklysti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų