REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada, net ir gulint prie ežero.

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada, net ir gulint prie ežero.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite, kad filmų ir serialų paketą pirmas 30 dienų galite išbandyti nemokamai!

Greiti ir įsiutę 7

Šis filmas yra vienas sėkmingiausių kino industrijos prekės ženklų. Ankstesnės šešios dalys filmo kūrėjams atnešė apie 2,4 mlrd. dolerių pajamų visame pasaulyje, o paskutinioji 7 dalis – net 1,5 mlrd. dolerių.

REKLAMA

Tai įspūdingi skaičiai bylojantys, kad filmas paneigia tradicinę tiesą, jog visos sekančios dalys yra blogesnės už pirmąją. Visi „Greiti ir įsiutę“ filmai nuolat surinkdavo vis daugiau pajamų kino teatruose. Žinoma, toks šuolis su septintąja dalimi susijęs ir su tuo, kad šiame filme buvo paskutinė galimybė išvysti vieną pagrindinių aktorių Paulą Walkerį, kuris žuvo automobilio avarijoje tik įpusėjus septintos dalies filmavimus. Siekiant pabaigti filmavimus, vėlesnėse scenose nusifilmavo jaunesni Paulo broliai Calebas ir Cody.

REKLAMA
REKLAMA

Septintojoje dalyje Dominikas (akt. Vinas Dieselis) ir jo komanda mano, kad jiems pavyko pasitraukti iš samdomų nusikaltėlių pasaulio. Jie įveikė tarptautinį teroristą ir visi išsiskirstė savais keliais. Tačiau teroristo brolis Dekardas Šo siekia atkeršyti ir ima po vieną žudyti komandos narius. Dar blogiau – Somalio teroristas Džakardas ir įtartinas vyriausybės pareigūnas varžosi tarpusavyje, siekdami pavogti kompiuterinę teroristų programą „God's Eye“, kuri bet kurį technologinį įrenginį gali paversti ginklu. Komanda turi vėl susirinkti, kad galėtų sustabdyti Šo ir perimti programą „God's Eye“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marsietis

Žymusis režisierius Ridley Scottas („Gladiatorius“, „Prometėjas“, „Telma ir Luiza“) ėmėsi ekranizuoti mokslinės fantastikos filmą pagal rašytojo Andy Weir romaną. Pagrindinį vaidmenį sukūrė pirmojo ryškumo Holivudo žvaigždė Mattas Damonas.

Vykstant misijai Marse ir kilus audrai, astronautas Markas Vatnis pasimeta ir lieka Marse, kai jo komanda išsigelbėja. Visi galvoja, kad jis miręs. Likęs vienas svetimoje planetoje ir praradęs visus ryšius su savo komanda ir žemės planeta jis panaudoja visas botanikos žinias, kad sukurtų aplinką, kurioje galėtų auginti maistą. Tuo pat metu jis ieško būdų sugrįžti namo ir susisiekti su žeme. Net ir pavykus tai padaryti, ar įmanoma, kad Marką išgelbės, kol pasibaigs jo maisto atsargos?

REKLAMA

Filmas gavo „Auksinį gaublį“, kaip geriausia komedija, o Mattas Damonas buvo apdovanotas „gaubliu“, kaip geriausias aktorius. Filmas buvo nominuotas dar ir 7 „Oskarams“.

Aviukas Šonas

Vaikų ir tėvų numylėtas aviukas Šonas nusprendžia pasiimti laisvą dieną ir pasilinksminti, tačiau jo laukia netikėtumai. Pokštas, iškrėstas fermeriui, namelis-priekaba ir labai stati kalva – dalykai, atrodo, nesusiję, bet jie nuveda tiesiai į Didįjį Miestą. Tik nuo Šono ir jo draugų priklauso, ar visi saugiai grįš į žaliąsias namų lankas.

REKLAMA

Britų sukurtas filmas Toronto kino festivalyje buvo pripažintas geriausiu animaciniu filmu. Žymus filmų vertinimo portalas „Rotten Tomatoes“ susumavęs net 152 kritikų apžvalgas suteikė šiam filmui 8,1 reitingą dešimtbalėje sistemoje. Puiki pramoga visai šeimai bet kuriuo metu.

Serialas „Rėjus Donovanas“

Serijos nukelia mus į šių dienų Los Andželą. Rėjus Donovanas yra profesionalus „tvarkdarys“, kuris gelbsti visus garsiausius ir turtingiausius. Lengvai ir greit panaikina atsiradusias problemas, kol pats Reimondas susiduria su problemomis, kurios atsiveja iš praeities ir susipina su šeima, kuri nėra viena maloniausių ir su kuria neįmanoma tvarkytis lengvai bei paprastai.

Seriale vadina Lievas Shreiberis, kuris už savo vaidmenį šiame seriale jau kelis kartus nominuotas Emmy apdovanojimams, kaip geriausias serialų aktorius. Holivudo žvaigždžių tamsiosios istorijos jus įtrauks nuo pat pirmųjų akimirkų ir norėsite žiūrėti vieną seriją po kitos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų