REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Vilniaus policija už įvairius pažeidimus nubaudė oro uoste dirbančius taksistus.

Praėjusią savaitę Vilniaus policija už įvairius pažeidimus nubaudė oro uoste dirbančius taksistus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė policija, Vilniaus oro uosto teritorijoje ir jo prieigose buvo vykdomas sustiprintas patruliavimas, siekiant užtikrinti viešąją tvarką ir eismo saugumą, tinkamą taksi paslaugų teikimą gyventojams ir miesto svečiams, užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms ir kitiems teisės pažeidimams keleivių terminale ir Vilniaus oro uosto prieigose.

REKLAMA

Priemonėse kartu su Oro uosto poskyrio pareigūnais dalyvavo Vilniaus miesto savivaldybės Saugaus miesto departamento Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai.

Priemonių metu buvo patikrintas 21 taksi automobilio vairuotojas, trims jų už keleivių vežimo lengvaisiais automobiliais taksi taisyklių pažeidimus surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Septyni taksi veiklą vykdė neturėdami tam licencijos – nelegaliai. Jiems taip pat surašyti protokolai.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, vienas iš nelegalia keleivių vežimo veikla užsiimančių vairuotojų dokumentų patikrinimo metu ne tik nevykdė teisėtų policijos pareigūno reikalavimų pateikti vairuotojo pažymėjimą ir kitus dokumentus, bet ir išvažiavo iš patikrinimo vietos. Vairuotojui surašytas protokolas dėl policijos reikalavimų nevykdymo.

Penktadienio vidurnaktį apie 0 val. 55 min. poskyrio pareigūnai oro uoste patikrinti sustabdė automobilį „Peugeot 407“. Nustatyta, kad 30-metis vairuotojas vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti.

Be to, jis dar bandė apgauti pareigūnus ir pateikė kito asmens vardu išduotą vairuotojo pažymėjimą.

Priemonių metu už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus surašyti 24 administracinių teisės pažeidimų protokolai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų