REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Monika Šalčiūtė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Šiandien savo gimtadienį švenčianti Monika Šalčiūtė (23) kaip visada išlieka paslaptinga. Interneto sensacija nesutiko atskleisti, kiek suėjo metų, tačiau tik tv3.lt išdavė itin slaptą ir šmaikštų dovanų sąrašą.

33

Šiandien savo gimtadienį švenčianti Monika Šalčiūtė (23) kaip visada išlieka paslaptinga. Interneto sensacija nesutiko atskleisti, kiek suėjo metų, tačiau tik tv3.lt išdavė itin slaptą ir šmaikštų dovanų sąrašą.

REKLAMA

Gimtadienį draugų būryje Monika pradėjo šeštadienio išvakarėse, o šventei pasirinko netoli Vilniaus esančią sodybą.

„Man didžiausia dovana yra mano draugai, tie, kurie mane myli ir atvyko pasveikinti. Nieko išskirtinio neprašiau, tačiau visada padarau sąrašą, kad turėtų minčių. Visokie blizgučiai niekada nepatiko, bet ir pirštu nerodau, ko reikia, nes tuomet galėčiau ir pati įsigyti“, - atvirai kalba Monika, patikinusi, kad brangių dovanų tikrai neprašo.

Ji sutiko paviešinti sąrašą, kurį gavo visi šventės svečiai. Visų pirma Monika paminėjo, kad nieko nereikia, tačiau, jeigu primygtinai nori kažką įteikti, mergina paprašė 6 naujų šaukštelių.

REKLAMA
REKLAMA

„Rinkinyje liko tik 5, tad, kadangi šiuo klausimu esu pedante, paprašiau naujo komplekto. Taip pat paprašiau bordinio kilimo, kad derėtų prie interjero“, - vardija Monika. Sąraše taip pat galima rasti pagalvėles, pūkų rinkiklį, priemones nuo dėmių.

REKLAMA

„Taip pat paprašiau langų ploviklio, nes baigėsi, mažų auskarų, su kuriais galėčiau bėgioti. Taip pat norėčiau fejerverkų, laisvų vaikinų, kurie nebūtų alfonsai, sąrašo, taip pat šlepečių“, - juokiasi mergina. Ji pripažįsta paprašiusi ir plaktuko, nes šiuo metu kala su šaukštais ar kirviu.

Monikos šventėje dalyvavo apie 20 artimų draugų. Su kai kuriais Monika bendrauja net nuo mokyklos laikų. Svarbiausia, kad gimtadienis vyko beveik vienkiemyje, tad šventė vyko visu garsumu. Visgi sensacija pripažįsta, jog šį gimtadienį šventė laisva širdimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Su paskutiniu vaikinu draugavau keturis mėnesius, tačiau sausį išsiskyrėme. Nuo to laiko nebuvau pasimatyme, nes nervina, kad vaikinai pradeda girtis kitiems, net fotografuoja. Paskutiniosios dvi draugystės būtent dėl to ir nutrūko – jie pradėjo bendrauti su žiniasklaida“, - atvirai kalba Monika. Ji pripažįsta, kad žinomumas santykiams labai kenkia, nes ji nori visiškai paprasto vaikino.

„Aš nenoriu dainininko ar garsaus žmogaus. Noriu rimto vyro, todėl kartais galvoju viską mesti, kad galėčiau kažką susirasti. Trukdo ir žiniasklaidos suformuotos naujienos, kur esu pateikiama kaip visiškai nerimta mergina. O man reikia įdomaus, „susitupėjusio“, rimto vyro, neieškojau gražuolio. Aš noriu santykių, tačiau yra kaip yra“, - sako mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų