REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Justinas Jankevičius, Mindaugas Stasiulis (nuotr. fotodiena ir TV3)

Ima atrodyti, kad pramogų pasaulyje egzistuoja tik garsios poros. Linksniuojamos tik populiarių ir žavingų įsimylėjėlių pavardės. Rašoma apie jų romanų pradžias ir pabaigas, apie gimusias atžalas, apie vestuves ir skyrybas.

31

Ima atrodyti, kad pramogų pasaulyje egzistuoja tik garsios poros. Linksniuojamos tik populiarių ir žavingų įsimylėjėlių pavardės. Rašoma apie jų romanų pradžias ir pabaigas, apie gimusias atžalas, apie vestuves ir skyrybas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgainiui numarinama mintis, kad egzistuoja ir tyra, nuoširdi dviejų vienodų lyčių draugystė. Visgi pramogų pasaulyje tai iš tiesų yra įmanoma. Tik pabandykite atsidurti šalia humoristo Justino Jankevičiaus ir televizijos bei radijo laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio.

REKLAMA

„Mes – patys geriausi draugai. Čia jau viskas. Iki grabo lentos“, – užtikrintai išrėžia įspūdingu humoro jausmu pasižymintis J. Jankevičius.

Sakysite, dar vienas bandymas ironiškai atsakyti į žurnalisto klausimą? Tiesą sakant šio interviu eigoje įsitikinsite, kad du vyrai vienas kitą gerbia labiau nei galima įsivaizduoti.

Tiesa, duetas „susiklijavo“ ne šiaip sau. Dviem garsiems vyrams patikėta vesti naujo TV3 televizijos sezono laidą „Gero vakaro šou“. Sprendžiant iš jų entuziazmo, gėrėsimės ir juoksimės iki ašarų.

REKLAMA
REKLAMA

Ką dviem humoristams ir laidų vedėjams tenka ištverti dirbant kartu?

Mindaugas Stasiulis: Lengva būti šalia šio žmogaus, jis toks ramus, tyros sielos, tad ir pats nusiramini kažkaip. Prisipažinsiu, kai stebiu jį per televizijos ekraną ar „Youtube“, jis man atrodo labai talentingas ir fainas. O šalia jo būti išvis labai paprasta ir smagu.

Daug kas Justino vengia, bijo. Bet aš neturiu, ko bijoti – mūsų net ūgis toks pat, o ir sveriu aš keliais kilogramais daugiau. Aš net gi sakyčiau atradau jo draugiškąją pusę.

Justinas Jankevičius: Mes pažįstami jau eilę metų ir visuomet palaikėme gerus santykius. Laida apie tai ir bus... du draugai linksminasi kartu su publika. Tad šėlsime, „dūzginsim“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes ir šiaip labai gerai leidžiam laiką kartu. Per vieną sekundę vienas kitą suprantame, užbaigiame vienas kito sakinius. Tad tikiu, kad ir dirbti bus lengva.

Darbas su juo man yra didžiulė privilegija, man jis labai patinka. Smagu, kad suvienijome jėgas.

Kam kilo idėja judu susodinti kartu?

M. S.: Beveik prieš metus turėjome pokalbį laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, kurią vedė Justas. Aš buvau jo svečias, jis manęs kažko klausinėjo ir mes galų gale supratome, kad visai neblogą tandemą padarėme.

Ir tada man kilo mintis, kad būtų faina kartu kažką sukurti. Juolab, Justino humoro žanras man labai artimas. Būtent pokalbio laidos kūrimas.

REKLAMA

J. J.: Aš irgi esu galvojęs apie tai. Tiesiog nebuvo galimybių. Tad šita sąjunga, kuri įvyko dabar... aš ja labai tikiu. Mes su juo labai „prisižvengiame“.

Tačiau akivaizdu, kad nesate broliai dvyniai, turite skirtumų.

M. S. Justinas yra šiek tiek aštresnis. Jeigu mes būtume virtuviniai įrankiai, aš būčiau šaukštas, o Justinas – peilis. Mūsų žanrai skirtingi. Aš esu labiau laidų vedėjas, kuris stengiasi sukurti pozityvų arba pusiau linksmą kontekstą.

Tuo tarpu Justo darbas yra žaisti humoro žaidimą. Tiesiogiai prajuokinti, provokuoti, labai stipriai ironizuoti. Linksmumas ir humoras – skirtingi dalykai.

REKLAMA

J. J.: Jis šviesus, aš tamsus. Tiek kalbant apie plaukų spalvą, tiek apie humorą.

M. S.: Prieš tai mes darėme išties skirtingus dalykus. Visą tą ir mėginsime sujungti. Aišku, du vienodi vedėjai niekam ir nebūtų įdomu. Įsivaizduokime krepšinio aikštelę su penkiais Valančiūnais. Reikia papildyti vienas kitą.

Kokios yra jūsų stipriosios pusės vienas kitą papildant?

M.S.: Mes dar nepradėjome dirbti, tad atsakyti, kuo papildome vienas kitą – sunku. Na, aš nesu toks gražus, kad stovėdamas šalia Jankevičiaus atlikčiau lėlės vaidmenį. Tad teks naudotis kažkokiais kitais savo sugebėjimais: improvizacija, ganėtinai draugišku ir nuoširdžiu bendravimu su auditorija ir... jei pavyks – humoru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai įvairiuose konkursuose vedėju tampa vyras, o šalia jo tiesiog stovi graži moteris. Deja, čia taip būti negalės, neišsisuksime nė vienas. Na, nebent Justinas savo grožiu.

J.J.: Kadangi nesu toks baisus, kaip Mindaugas, publiką bandysiu „imti“ grožiu.

Kai susitinka du iškalbūs žmonės, galima sulaukti aistringų diskusijų. Ar galime tikėtis skandalų?

M.S.: Aš nemanau, kad mes lipsim vienas ant kito kalbos. Dažnai būdamas scenoje ilgainiui supranti, kur perlenki lazdą, kur ne.

J.J.: Pritariu.

Tačiau Justinas garsėja aštriais pasisakymais, tad nutikti gali visko. Tuo tarpu jūs, Mindaugai, atrodytų, išvengiate skandalų.

REKLAMA

M.S. Aš už Justą vyresnis, todėl gal į viską reaguoju ramiau. Kaip ir sakiau, jis aštresnis. Tačiau tai yra ironija, humoras.

Skandalų įvyksta ir mano gyvenime, tačiau nemanau, kad apie tai reikia kalbėti. Kam reikia skelbti apie buitinius skandalus, kurie vyksta uždarame rate? Tai tikrai ne man. Niekuomet neakcentuoju šios temos, gal net ir nesuprantu.

Justinai, ar jaučiate Mindaugo paminėtą amžiaus skirtumą?

J.J.: Taip, jaučiasi, kad jis jaunesnis. Tai yra daug žadantis perspektyvus jaunuolis. Man yra didelė garbė jį mokyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų