REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Nijolė Pareigytė Rukaitienė  (nuotr. asm. archyvo)

Daugiau nei prieš 15 metų užsienio žiniasklaidai išplatinus žinutę, kad pop muzikos karalius Maiklas Džeksonas miega barokameroje, pasaulis nuščiuvo.

29

Daugiau nei prieš 15 metų užsienio žiniasklaidai išplatinus žinutę, kad pop muzikos karalius Maiklas Džeksonas miega barokameroje, pasaulis nuščiuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokia naujiena buvo sunkiai suvokiama Lietuvoje: čia egzistavusios technologijos grožio srityje ženkliai atsiliko nuo pasaulio naujovių. Šeštadienį laidos „Mes pačios. Vasara“ laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė psisipažins, kad tokią slėgio ir deguonies kamerą ji naudoja išlaikyti jaunystei.

REKLAMA

„Visiškas kosmosas!“ – emocijų neslėpdama šeštadienį 9.30 val. naujove stebėsis moteris. „Esu nuoširdžiai nustebus, kad tokia barokamera Lietuvoje, Druskininkuose, yra viena vienintelė Baltijos šalyse. Moterys, tuo būtina naudotis“, – ragins Nijolė.

Pasak gydytojos Dalios Vasarienės šis slėgio prietaisas ne tik leidžia kokybiškai pailsėti, išsimiegoti, bet ir prisotina žmogaus kūną deguonimi. Pasinaudoję barokarema visi jaučiasi jaunesni, sveikesni ir gražesni. „Seanso metu organizmas prisotinamas kiekvienam žmogui gyvybiškai būtino deguonies. Gydymas deguonimi itin veiksmingas, kai kamuoja plaučių, bronchų, kraujagyslių, išeminės širdies ir kepenų ligos. Ši procedūra itin veiksminga ir kovojant su antsvoriu, priešlaikiniu odos senėjimu, depresija ar pervargimu“, – teigs sveikatos specialistė.

REKLAMA
REKLAMA

Druskininkuose apsilankiusi laidos „Mes pačios. Vasara“ komanda buvo nustebinta ne tik išskirtinėmis šio miesto gydyklų siūlomomis procedūromis grožiui ir sveikatai, bet ir pramogomis, kurias gali išbandyti atvykę svečiai ir vietos gyventojai. „Esu labai laiminga, žinodama, kad Lietuva turi tiek daug įspūdingų kurortų, o Druskininkai vienas iš stipresnių“, – savo vizitą komentuos laidos vedėja.

Šio šeštadienio laidoje „Mes pačios. Vasara“ žiūrovai kartu su Nijole galės išmokti valdyti šiomis dienomis išpopuliarėjusią irklentę, sužinoti gardaus vištienos kepsnio receptą, kurį galima pasigaminti tiesiog gamtoje ar plaukiant laivu. Laidos gerbėjai taip pat galės susipažinti su fotoepiliacijos procesu ir rezultatais, o sveiką gyvenseną propaguojantys bus kviečiami prisijungti prie sporto trenerės Rasos Vilkienės treniruotės su kėde.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų