REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visų laikų žinomiausio Lietuvos nusikaltėlio Henriko Daktaro sūnus Enrikas Daktaras penktadienio ryte susituokė – jo išrinktoji taps Henytės buvusio geriausio draugo dukra Kamilė. Jaunieji, atvykę į Kauno Rotušę jungtuvių ceremonijai, iš pradžių su žurnalistais nekalbėjo.

Visų laikų žinomiausio Lietuvos nusikaltėlio Henriko Daktaro sūnus Enrikas Daktaras penktadienio ryte susituokė – jo išrinktoji taps Henytės buvusio geriausio draugo dukra Kamilė. Jaunieji, atvykę į Kauno Rotušę jungtuvių ceremonijai, iš pradžių su žurnalistais nekalbėjo.

REKLAMA

„Yra daugiau Lietuvai nusipelniusių žmonių“, – atsisakydamas duoti interviu sakė E. Daktaras.

Po vestuvių ceremonijos, jaunieji tarė keletą žodžių, tačiau nedaugžodžiavo: neatskleidė, nei kas siuvo nuotaikai suknelę, nei kitų detalių apie vestuves.

„Dabar važiuosime išgerti šampano, o paskui kopinėsime medų“, – sakė E. Daktaras.

Susigraudinusi nuotakos mama

Jaunosios mama po ceremonijos atrodė susigraudinusi, jos akys ašarojo, nes sakė, kad ji turi tris dukras ir yra sunku jas visas išleisti į gyvenimą.

„Aš esu tame pasaulyje augusi, dėl to manęs ta santuoka visiškai negąsdina. Daktarai yra tikrai geri žmonės – mama juk nebūtų paleidusi savo dukters blogam žmogui. Enrikas ir Kamilė yra labai panašūs, jie gerai sutaria ir abu yra labai laimingi“, – kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Enriko mama Ramutė palinkėjo sūnui laimės ir meilės. Žurnalistų paklausta, ar tėvas Henrikas siunčia sūnui iš kalėjimo linkėjimus, moteris nieko nepasakė. Enriko močiutė, Henriko Daktaro mama Jadvyga, nuo žurnalistų pabėgo.

REKLAMA

Svita į Kauno Rotušę atvyko su limuzinu, o jaunieji – su „Mersedesu“.

Vestuvių ceremonijoje, kaip pranešė TV3 žurnalistė, dalyvavo Enriko mama Ramutė Daktarienė ir močiutė, kiti svečiai nėra žinomi visuomenei. Ramutė Daktarienė leido baltus balandžius.

Prabangi puota numatyta viename brangiausių Kauno restoranų.

Karališkoji mafijos šeima

32-ejų metų E. Daktaro, jau kartą vedusio ir išsiskyrusio žmona tapo 24-erių būsimoji onodontologė. Ši moteris yra neaiškiomis aplinkybėmis 2000 m. mirusio Vidmanto Siaurusevičiaus – dešiniosios Henytės rankos – dukra. V. Siaurusevičius, pravarde Siauras, buvo vienas patikimiausių Henytės draugų, palaikęs ryšius su garsiausiais Rusijos nusikaltėliais.

REKLAMA
REKLAMA

E. Daktaras, šaltinių teigimu, didžiuojasi, kad veda būtent V. Siaurusevičiaus dukrą – sakoma, kad pagal nusikalstamo pasaulio taisykles, susituokus mafijos vadų vaikams, suburiama karališkoji mafijos šeima. Lukiškių kalėjime iki gyvos galvos įkalintas H. Daktaras sūnaus santuokai pritaria. Tuo tarpu nuotakos mama, žinoma verslininkė, sužinojusi apie dukros pasirinkimą, patyrė šoką. Sakoma, kad ji bandė dukrą atkalbėti, tačiau ši nesutiko. Kamilės mama buvo V. Siaurusevičiaus meilužė. Tai, kad Kamilės tėtis yra būtent jis, šeimoje nebuvo slepiama – vyras dukrą aplankydavo ir ją paremdavo finansiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po santuokos ceremonijos Kauno Rotušėje, vestuvių dalyviai vyks puotauti į vieną prabangiausių Kauno restoranų. Pokylio svečiams koncertuos grupė „Rondo“.

E. Daktaras, planuojantis povestuvinę kelionę Italijoje, yra sakęs, kad jam kenkia Daktaro pavardė ir tvirtino, kad jis yra paprastas verslininkas. Vyras yra teistas narkotikų byloje, sostinės naktiniame klube „Absento fėjos“ jis yra sumušęs baro darbuotoją ir lankytoją.

E. Daktaras trumpam yra buvęs ir Kauno savivaldybės tarybos nariu – mandatą jam skyrė Vytauto Šustausko vadovaujamos partijos rinkėjai.

Vadinamojoje Daktarų byloje yra sukaupta apie 200 nusikaltimų, tarp jų – daugiau kaip 30 žmogžudysčių. H. Daktarui inkriminuojama daugybė nusikaltimų už turto prievartavimą, kūno sužalojimus, žmogžudystes. Spėjama, kad jis gali būti nužudęs savo pusbrolį ir kitus jam pasipriešinusius jo suburtos gaujos narius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų