REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Monika Pundziūtė ir Paulius Jonikas (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Jau daugiau nei pusmetį draugaujantys „X Faktoriaus“ laimėtoja Monika Pundziūtė ir ten pat dalyvavęs mylimasis Paulius Jonikas žengė dar vieną svarbų žingsnį. Baigusi mokyklą įstabaus balso savininkė išsikraustė į Kauną ir apsigyveno su roko grupės „Wild Reason“ vokalistu.

22

Jau daugiau nei pusmetį draugaujantys „X Faktoriaus“ laimėtoja Monika Pundziūtė ir ten pat dalyvavęs mylimasis Paulius Jonikas žengė dar vieną svarbų žingsnį. Baigusi mokyklą įstabaus balso savininkė išsikraustė į Kauną ir apsigyveno su roko grupės „Wild Reason“ vokalistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie meilę, buitį ir pedantą Paulių.

REKLAMA

Susitikome festivalyje „Galapagai“. Keista, kad prieina tiek norinčių kartu nusifotografuoti?

Monika: Keista, bet dar keisčiau nedainuoti. Šiandien aš kitame vaidmenyje. Koncertuoja Paulius, o aš būnu jo pamišus gerbėja (juokiasi).

Kartais realybės šou gimusios meilės tiesiog nutrūksta. Kaip jums pavyko išlaikyti santykius?

Monika: Esame puikus pavyzdys, kad projektuose įmanoma rasti meilę

Paulius: Esame pavydėtinuose santykiuose, nes aš pats sau pavyzdžiu.

M: Aš irgi (juokiasi).

P: Šiuo metu gyvename Kaune ir niekada nesipykstame, daug kalbamės. Atsibundame, bučiuojamės ir nėra dienos be žodžio myliu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip dviem meniškoms sieloms pavyksta sutarti? Nekonkuruojate?

M: Kartais pasijaučia konkurencija, tačiau ji yra labai draugiška.

P: Žodis „konkurencingumas“ būtų per šiurkštus. Tiesiog jeigu vienam labiau pasiseka, kitam yra paskata irgi stengtis. Nesustoti. Tad mes vienas kitam esame motyvacija.

Visos emocijos po „X Faktoriaus“ jau nuslopo. Tad kas po projekto pasikeitė?

P: Atrodo, kad niekas.

M: Pasikeitė, ką tu čia kalbi (juokiasi).

P: Tik tiek, kad sekmadieniais nereikia važiuoti į Vilnių, į „X Faktorių“. Nėra tempo ruoštis visą savaitę, tačiau visas emocinis lygis liko tas pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M: Man labiausiai pasikeitė tai, kad žmonės atsimena, žino tavo dainas, prisimena tavo balsą. Žino už tai, ką tu myli.

P: Manęs gatvėje tiek, kiek Monikos, turbūt gatvėje nestabdo, bet vakar prie manęs priėjo vaikinas. Jis pasakė, kad aš jam buvau paskata atsikraustyti į Kauną, paprašė pamokyti jį filmuoti, apsilankė mano grupės pasirodyme. Atsiranda žmonių, kurie skatina nesustoti.

M: Taip, prie manęs irgi prieina ir sako, kad Pauliaus grupė taip gerai pasirodė. Tad kartais atrodo, kad tau sako komplimentą, nes aš esu labai prisirišus prie jų muzikos.

REKLAMA

Ar tapote tuo, kuo norėjote?

M: Po „X Faktoriaus“ likau tuo, kuo buvau, tačiau supratau, kad žmonės už tai mane ir myli. Tai mane labai išlaisvino.

P: Aš Moniką pamilau tokią, kokia ji buvo. Tik ji kasdien vis gražėja ir labiau skleidžiasi. Aš to neinicijuoju, bet labai džiaugiuosi.

Žvaigždžių statusas Jūsų nepakeitė?

P: Aš manau, kad mes vienas kitam neleidžiame „sužvaigždėti“. Ypač Lietuvoje tai yra absurdiška. Būna, kad negali apsipirkti parduotuvėje, nes visada stabdo ir fotografuojasi su Monika, o mane palieka kažkur gale (juokiasi).

REKLAMA

M: Bet jis neatsilieka. Užlenda už kadro ir daro keisčiausias mimikas (juokiasi). Tad nori ar nenori jis yra visose nuotraukose.

P: Būna, kad labai skubame, o prieina gerbėjas. Tad susimąstai: „Aaa, kaip čia išsisukus, kad netaptum šlykščiu, pasikėlusiu“.

M: Arba pajuokauju: „Gi aš žvaigždė“, tai Paulius taip piktai pažiūri, kad visi pokštai baigiasi. Tik suprantama, kad tai yra tik juokas.

Yra vizijų, kad apsijungsite ir tapsite duetu?

M: Visą gyvenimą norėjau groti roką, tačiau paliksiu žmogui, kuris tai daro geriau – Pauliui. O pati dainuosiu tai, kas man padeda atverti širdį. Bet rokas man padeda išlieti teigiamas/neigiamas emocijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

P: Aš pastebiu vis dažnėjantį roko balsą popmuzikoje, todėl pagalvojome, tačiau planų kol kas nėra.

Ar menininkų buitis rami? Indų nemėtote?

P: Sudaužiau jau tris indus (juokiasi). Bet netyčia. Kadangi mes esame menininkai, tai atgrubnagiai. Tad indai dūžta ne dėl barnų. Visgi aš mūsų poroje esu pedantas.

M: Taip. Labai smagu grįžti namo ir rasti išplautus drabužius, indus (juokiasi). Paulius mane skatina, nes paburba: „Velnias, kaip čia netvarkinga“.

Ar Kaune ir ruošiatės likti?

P: Kol kas kitų planų neturime.

Monika, o studijuoti nesiruoši?

M: Kažkada (juokiasi). Gi reikia to aukštojo išsilavinimo.

P: O aš visada sakau, kad Monika yra tokia talentinga, tokia protinga, kad kartais pajuokaujame, kad pagal jos išmintį jau galėtų magistrą turėti.

REKLAMA

M: Taip, būna pas mus vakarų, kai šnekamės iki penkių ryto.

O yra smulkmenų, kurias vienas apie kitą galėtume išduoti?

P: Man labai juokinga, kad Monika visko bijo. Ypač vorų. Juokingiausias momentas buvo, kai ji sustingo prie namų durų ir nieko nesako. Dėl jos pastėrusio žvilgsnio irgi išsigandau, tikrinu signalizaciją, pažiūriu pro akutę, niekas nestovi. Ji tuo metu kalbėjo su mama, tad pagalvojau gal ką baisaus pasakė. O ji: „Voras“. Pasižiūriu, o ten mikro voriukas eina stakta. Beveik permatomas (juokiasi).

M: O Paulius manęs bijo.

P: Nebijau.

M: Ne, nebijo (juokiasi).

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų