REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nenuliūskite, jeigu šiandien reikalai strigs, jei būsite neišgirsti arba klaidingai suprasti. Nenorėkite daugiau, nei savaime išeina: tai apribojimų, vienatvės metas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pirmas įspūdis dažniausiai bus klaidingas: nieko nedarykite, nespręskite nuosekliai nesusipažinę su realia situacija. Būkite atsargūs, kad kiti jumis nepasinaudotų, venkite provokatorių.

REKLAMA

Dvyniai

Vargu ar dabartiniai jūsų prašymai bus patenkinti. Nepatartina skolinti ir skolintis, aptarinėti su sutuoktiniu šeimos išlaidų. Būkite taupesni.

Vėžys

Susitelkite tiktai į svarbiausius reikalus: šiandien tikrai viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Nesiblaškykite, atsirinkite, su kuo bendrauti. Būkite kantresni, pakantesni.

Liūtas

Senos problemos, namų rūpesčiai gali atsinaujinti ir sutrukdyti sėkmingai veiklai. Dalykinių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Kūrybingas laikas: pavyks rasti išeitį iš sunkios padėties. Nukentėti galite, jei naudositės nepatikrinta informacija. Nepriekabiaukite prie tų, kuriuos mylite: jūsų įtarimai ar pretenzijos tikriausiai be pagrindo.

Svarstyklės

Rūpesčių daugės, ypač darbe. Neskubėkite pasikliauti partneriais. Jums siūlomas bendradarbiavimas, nauja veikla bus naudingi labai negreitai. Neskubėkite apsispręsti.

Skorpionas

Nebijokite kritikos, nereaguokite į ją skausmingai. Nereikėtų ko nors tikėtis iš aplinkinių, spausti partnerių. Nieko sunkaus, nemalonaus nereikalaukite iš sutuoktinio: tai tik paskatins santykių atšalimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Susitelkite tik į tai, kas šiandien svarbiausia. Neleiskite sau nervintis, jei ne iš karto viskas išeis taip, kaip norisi. Gali tekti grąžinti užmirštą skolą, sumokėti baudą ar užsiimti neatidėliotinais giminaičių reikalais.

Ožiaragis

Būsite išmintingi. Šiuo metu jums pavyks atsirinkti, kas svarbiausia, ir gana neskausmingai atsiriboti nuo to, kas nereikalinga gyvenime. Venkite tuščių pokalbių.

Vandenis

Rasti kompromisą – menas, ypač bendraujant su vadovu ar artimaisiais. Neieškokite kitų kelių, neužsispirkite – ilgam įstrigsite vienoje vietoje. Geras laikas atsisakyti įkyrėjusių pareigų, jei turite į ką iškeisti dabartinę veiklą.

Žuvys

Rimti dalykai greitai nedaromi. Remkitės draugų autoritetu, pasinaudokite siūloma pagalba, patarimais. Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių – galite patirti nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų