REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Samuelis Leightonas-Dore‘as ir sesuo Bronte (nuotr. asm. archyvo)

Ši frazė jums skamba kaip iš filmo? Ko gero, teks nustebti, nes šiuolaikinėje visuomenėje tokia istorija tampa vis dažnesnė.

38

Ši frazė jums skamba kaip iš filmo? Ko gero, teks nustebti, nes šiuolaikinėje visuomenėje tokia istorija tampa vis dažnesnė.

REKLAMA

Koks turėtų būti šeimos modelis – nenusprendžiama iki šiol, tačiau kasdien žengiame tolerancijos link, kalbant apie homoseksualius žmones.

Rašytojas Samuelis Leightonas-Dore‘as (25) pasiryžo šeimos pagausėjimui su savo seserimi, praneša užsienio portalas mirror.co.uk.

Giminaičiai suprato, kad vos pasiryžę šiam žingsniui sulauks begalės negatyvių komentarų ir nuomonių. Todėl jie ruošėsi tam iš anksto.

Sidnėjuje gyvenantis Samuelis palaiko romantiškus santykius su savo širdies draugu, fotografu ir dizaineriu Bradley Tennantu. Pora sutarė dėl šeimos pagausėjimo, tačiau įsivaikinti nenorėjo. Samuelis norėjo bent trupučio savęs.

Tokiai minčiai pritarė jo biologinė sesuo Bronte, kuri pasiryžo paaukoti savo kiaušinėlius, tam, kad jos brolis ir jo draugas taptų laiminga šeima. Mergina džiaugiasi, kad galės tapti kūdikio teta, nors biologiškai ji bus jo mama.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai nėra keista. Apvaisinsime mano sesers kiaušinėlius su mano draugo sperma. Tai yra vienintelis būdas, jog tiek aš, tiek mano draugas būtume biologiškai susaistyti su būsimu kūdikiu. Tai gali skambėti kaip kliedesiai daugeliui žmonių, tačiau aistra turėti savo kūdikį su mylimu žmogumi yra tarsi natūralus instinktas“, - užsienio portalui pasakoja S. Leightonas-Dore‘as.

REKLAMA

Trijulė tikisi, kad vaikelis pasaulį išvysti turėtų poros metų bėgyje. Kol kas būsimi tėvai susiduria su piniginiais klausimais, mat tokios procedūros itin brangios. Visgi jie į ateitį žiūri su viltimi.

Sesers ir brolio sprendimui turėti bendrą vaiką pritarė ir tėvai.

„Jie labai plačių pažiūrų, todėl didelių diskusijų išvengėme. Mes esame be galo laimingi“, - pasakoja Samuelis ir netrukus priduria, kad neigiamų reakcijų visgi nepavyko išvengti.

Socialinėje erdvėje jis, jo sesuo ir draugas dažnai išvadinami „išsigimėliais“. Tačiau būsima šeima į pasaulį žiūri šiuolaikiškai ir stengiasi neleisti blogoms mintims užvaldyti jų gyvenimo bei džiaugiasi tuo, ką turi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų