REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį paskutiniame pavasarinės serijos „Zipped“ renginyje, kuri pristato radijo stotis ZIP FM ir klubas "Gravity", pasirodys  šeimyninis duetas - DJ Vadim ir Yarah Bravo.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimos galva - puikiai žinomas visame pasaulyje atlikėjas, vienas pagrindinių kompanijos „Ninja Tune“ veidų, dirbęs su tokiomis  pasaulinės muzikos žvaigždėmis, kaip „The Roots“, „Public Enemy“, „Kraftwerk“, „Morcheeba“. Svečiams talkins lietuvaičiai - DJ 2Fresh, DJ Mamania, MC Shmekla, MC Vaiper bei MC Liežuvis.

REKLAMA

DJ Vadim yra ne tik išprotėjęs diskžokėjas, už pulto darantis stebuklus ir miksuojantis, atrodo, nesumiksuojamus stilius, bet ir prodiuseris, plokštelių kolekcionierius, įvairiausių renginių organizatorius, radijo laidų vedėjas, tapytojas, rašytojas arba tiesiog užimtas žmogus padovanojęs pasauliui supergrupę „One Self“  ir ką tik išleidęs savo naują albumą “The SoundCatcher”.

Išpopuliarėti padėjo skandalas

Rusijoje gimęs, tačiau Anglijoje užaugęs, o dabar į JAV ketinantis persikraustyti, DJ Vadim dar 1992 metais nusiuntė savo pirmuosius įrašus įrašų kompanijai „Ninja Tune“. Akimirksniu jis tapo jos nariu, o per keletą metų bene pagrindinių šios kompanijos veidu ir siela, o “leiblas” -  viena didžiausių ir įtakingiausių nepriklausomų įrašų kompanijų pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausio populiarumo DJ Vadim sulaukė prieš aštuonerius metus, išleidus albumą „USSR: Life From The Other Side“, kuris JAV sukėlė tikrą sumaištį. Viena iš kompozicijų „Your Revolution“, kurioje pašiepiamas šiuolaikinis komercinis hip-hop, buvo uždrausta radijo laidų cenzūros dėl joje vartojamų žodžių. Tai buvo puiki nemokama reklama rusui.

Iš viso per tuos 15 metų jis nuveikė labai daug - DJ Vadim įkūrė savo įrašų kompaniją „Jazz Fudge“, išleido 11 albumų, nesuskaičiuojamą kiekį vinilų bei remiksų, grodamas daug kartų apkeliavo visą pasaulį.

Į Vilnių atvyksta antrą kartą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp begalinių savo kelionių maršrutų - Lietuvą Vadimas pasižymį jau antrąjį kartą. 2005-ais šis „DJ uraganas“ vos nesugriovė „Cozy“ klubo, į kurį tą kartą susirinko per 600 muzikos gerbėjų. Jie buvo „subombarduoti“ kas minutę besikeičiančiais drum'n'bass, hip hop, funk, r'n'b, disco muzikos įrašais.  

Tuo tarpu į šio penktadienio „Zipped“ renginį nenuilstantis prodiuseris atvyksta su žmona – nuostabaus balso savininke bei MC - Yarah Bravo, galinčia pasigirti projektais kartu su: Roots Manuva, Talib Kweli, „De La Soul“, „The Herbaliser“, „The Gotan Project“, „Asian Dub Foundation“, RZA ir daug kitų. Be to, ji kartu su savo vyru yra  viena iš projekto „One Self“ narių, užpildanti šokių aikšteles savo balsu.


Pigesni išankstiniai bilietai:
http://www.bilietai.lt/axtweb/view/evt-desc/1.0-lt-EDS001000001979

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų