REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiąnakt prasideda Rio 2016 olimpinės žaidynės. Žiūrovams jas padės stebėti profesionalūs „Viasat Sport Baltic“ komentatoriai, kurie eteryje praleis šimtus valandų.

Jau šiąnakt prasideda Rio 2016 olimpinės žaidynės. Žiūrovams jas padės stebėti profesionalūs „Viasat Sport Baltic“ komentatoriai, kurie eteryje praleis šimtus valandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siekiant visus olimpinių žaidynių žiūrovus supažindinti su komentatoriais, kurie rugpjūčio 5-21 dienomis taps beveik šeimos nariai, kanalo „Viasat Sport Baltic“ prašymu režisierė Laura Kurlinskaitė sukūrė trumpametražinį filmą „3,2,1 eteris“ apie sporto komentatorių darbo užkulisius.

REKLAMA

Unikalų dokumentinį filmą „3, 2, 1 eteris“ su dar negirdėtomis garsių sporto komentatoriumi istorijomis ir kodėl Marijonas Mikutavičius nepradėjo komentuoti futbolo galite žiūrėti čia.

„Iki šiol nebuvau aistringa sporto transliacijų stebėtoja, bet pasiūlymas papasakoti istoriją, kuri iki šiol nebuvo plačiau nagrinėta filmo formatu, man pasirodė labai įdomus. Su komanda filmuodama varžybas ir komentatorių darbą, kaskart atrasdavau dalykų, apie kuriuos net nesusimąstydavau, stebėdama rungtynes ekrane. Tikiuosi, kad šis trumpametražis filmas bus įdomus ir nustebins ne tik sporto fanus, bet ir paprastus žiūrovus“, - sako L. Kurlinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai filme „3,2,1 eteris“ galės išgirsti ne tik iki šiol negirdėtas ilgamečių sporto komentatorių Nerijaus Kesmino, Vaido Čeponio, Maksimo Vojevodino, Mindaugo Rainio, Žydrūno Grudzinsko, Vytauto Jasučio, Nerijaus Vasiliausko, Žilvino Aleksandravičiaus istorijas. Filme savo nuomonėmis apie sporto komentavimą dalinasi ir dainininkas bei TV žvaigždė Marijus Mikutavičius bei buvęs sporto komentatorius Vytaras Radzevičius.

„Vienu metu buvo idėja komentuoti futbolo varžybas“, - prisipažins M. Mikutavičius. Filme jis papasakos, kaip jis tikrino savo gebėjimus.

Oficialus transliuotojas „Viasat“ parodys visas olimpines žaidynės nuo pradžios iki pabaigos per 7 papildomus olimpinius kanalus bei daugiau kaip 300 val. įdomiausių olimpinių transliacijų per „Viasat Sport Baltic“. Olimpinių žaidynių gerbėjai visas olimpines transliacijas galės stebėti ir internetu su nauja paslauga viaplay.lt. Olimpinis krepšinio turnyras bus rodomas per TV3 ir tv3.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų