REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" tęsia komandos komplektavimo darbus - pasirašyta vienerių metų sutartis su NBA duonos ragavusiu 26-erių amerikiečiu Larry Drew.

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" tęsia komandos komplektavimo darbus - pasirašyta vienerių metų sutartis su NBA duonos ragavusiu 26-erių amerikiečiu Larry Drew.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis 188 cm ūgio gynėjas dar šią vasarą bandė jėgas NBA Vasaros lygoje, atstovaudamas Naujojo Orleano "Pelicans" ekipai.

REKLAMA

NBA Vasaros lygoje jis rungtyniavo penkiuose mačuose ir vidutiniškai rinko po 7,2 taško, atkovojo po 3,6 kamuolio ir atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, NBA duonos naujasis "Neptūno" legionierius jau yra ragavęs. Praėjusiais metais amerikietis pasirašė sutartį su Filadelfijos "76ers" ekipa, tačiau netrukus savo karjerą tęsė NBDL lygoje.

Praėjusį sezoną L. Drew rungtyniavo Prancūzijoje - vilkėjo "AS Monaco" klubo marškinėlius.

"Neptūno" naujoko tėvas – Larry Drew – buvęs NBA krepšininkas, dabar dirbantis lygos čempionės Klivlando "Cavaliers" trenerių štabe. Pastarasis 1980 metų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 17 šaukimu. Larry Drew vyresnysis yra treniravęs Atlantos "Hawks" bei Milvokio "Bucks" komandas.

REKLAMA
REKLAMA

"Analizuojant Larry Drew stipriąsias puses, matome, kad tai - jaunas, milžinišką potencialą turintis žaidėjas, rungtyniavęs stipriausioje pasaulio lygoje - NBA. Taip pat jis turėjo ypač gerų rungtynių ir NBA Vasaros lygoje. Žavi tai, kad jo stiprioji pusė - rezultatyvūs perdavimai. Komanda su tokiu žmogumi gali jaustis labai patogiai ir mėgautis žaidimu. Larry Drew rodė didelį norą būti mūsų komandos dalimi. Tai taip pat džiugina ir nuteikia optimistiškai", - kalbėjo "Neptūno" komandos direktorius Osvaldas Kurauskas.

L. Drew per vienerias rungtynes yra tekę atlikti ir 23 rezultatyvius perdavimus.

„Neptūnas“ ateinančiam sezonui savo gretose išsaugojo vieną geriausių Lietuvos įžaidėjų Mindaugą Girdžiūną, arną Butkevičių (2 metų sutartis), taip pat kovingąjį vidurio puolėją iš JAV Jerai Grantą. Su "Neptūnu" galiojančias sutartis dar turi Martynas Mažeika, Vytautas Šarakauskas, Laurynas Beliauskas (3 metų sutartis), Arvydas Šikšnius, "Neptūno" klubo vyr. treneris – Dainius Adomaitis bei jo asistentas Mindaugas Brazys.

"Neptūnas" ateinantį sezoną dalyvaus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse ir FIBA Čempionų lygos turnyre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų