REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Stephenas Curry

Iki žaidynių likus vos trims dienoms pristatome dešimtuką skirtingų sporto šakų žvaigždžių, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių nusprendė nekelti kojos į Rio de Žaneiro olimpiadą.

39

Iki žaidynių likus vos trims dienoms pristatome dešimtuką skirtingų sporto šakų žvaigždžių, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių nusprendė nekelti kojos į Rio de Žaneiro olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rogeris Federeris (tenisas)

Trečioji planetos raketė kelionę į Rio nutraukė dėl gydytojų rekomendacijų. Šveicaras negalės žaisti ne tik olimpiadoje, bet ir likusiuose sezono turnyruose. „Reikalinga ilga reabilitacija po kelio operacijos, - rašė R. Federeris savo socialinio tinklo paskyroje. – Gydytojai sakė, kad jei noriu dar žaisti tenisą, o aš noriu, privalau leisti sau visiškai pasveikti.“

REKLAMA

Olimpiada Rio de Žaneire tenisininkui būtų trečioji karjeroje. Pekine su Stanislasu Vavrinka jis tapo čempionu dvejetų varžybose, o Londone laimėjo sidabrą.

Dennisas Kipruto Kimetto (maratonas)

Dabartinis pasaulio maratono rekordininkas iš Kenijos atsisakė dalyvauti nacionalinėje atrankoje į olimpiadą ir pasiskundė, kad funkcionieriai net nesvarstė jo kandidatūros kelialapiui į Rio. Pats bėgikas renkasi labiau finansiškai naudingus renginius – komercinius, kur galima laimėti piniginius prizus. D. Kimetto planuoja startuoti rudenį, iš karto po olimpiados.

REKLAMA
REKLAMA

Stephenas Curry (krepšinis)

Dukart pasaulio čempionas atsisakė vietos JAV olimpinėje krepšinio rinktinėje dėl kelio ir pėdos traumų. NBA žvaigždė, dukart pripažinta naudingiausiu lygos krepšininku, nė karto karjeroje nedalyvavo olimpinėse žaidynėse.

Rory McIlroy (golfas)

Vienas iš profesionalaus golfo lyderių, ilgai buvęs pasaulio reitingo viršūnėje, kontraversiškai kalbėjo apie olimpiadą. „Planuoju žiūrėti žaidynes, tačiau vargu ar golfo transliacija mane sudomins. Veikiausiai įsijungsiu lengvąją atletiką, plaukimą ar šuolius į vandenį. Tai yra tikrai svarbūs startai“, - pareiškė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Airis davė suprasti, kad olimpinis golfo turnyras nevertas dėmesio. Dar anksčiau jis teigė, kad bijo užsikrėsti Zikos virusu.

Nairo Quintana (dviračiai)

Komandos „Movistar“ dviratininkas atsisakė vykti į Rio paskutiniu momentu, kai jis jau buvo įrašytas į olimpinę paraišką. Oficiali priežastis – alergijos priepuolis, užklupęs kolumbietį per prestižines lenktynes „Tour de France“.

Ianas Millaras (žirginis sportas)

69 metų vyras – absoliutus olimpinių žaidynių rekordininkas – jo sąskaitoje jau dešimt olimpiadų, kuriose kanadietis varžėsi, pradedant 1972 metais Miunchene. I. Millaras rengėsi vykti į Rio, tačiau paskutiniu momentu atsisakė užmojų dėl geriausio savo žirgo Diksono traumos. Tai bus pirmoji olimpiada per 40 metų be I. Millaro. Tačiau baigti karjeros sportininkas dar nesirengia.

REKLAMA

Zlatanas Ibrahimovičius (futbolas)

Švedų futbolo žvaigždė apie savo karjeros pabaigą rinktinėje paskelbė dar Europos čempionate Prancūzijoje, kur jis su komandos draugais nesugebėjo prasibrauti iš grupės varžybų. Iki tol Ibra rimtai rengėsi vykti į savo kumiro Ronaldo tėvynę.

Murilo Endresas (tinklinis)

35 metų tinklininkas, prieš ketverius metus pripažintas vertingiausiu žaidėju Londono olimpiadoje, nepateko į nacionalinės ekipos sudėtį Rio de Žaneiro žaidynėms. Murilo pareiškė, kad nespėjo atsitiesti po traumos ir baigia karjerą šalies rinktinėje.

REKLAMA

Carmelita Jeter (lengvoji atletika)

Olimpinė Londono čempionė estafetėje ir triskart pasaulio čempionė atsisakė dalyvauti Rio žaidynėse 100 m bėgime. Amerikietės priežastis ne tokia rimta – pilvo raumenų trauma, tačiau C. Jeter net nemėgino startuoti ir patekti į nacionalinę olimpinę rinktinę.

Manny Pacquiao (boksas)

Legendinis Filipinų boksininkas buvo priverstas atsisakyti kelionės į Rio dėl savo profesionalo kontrakto. Sportininko vadybininkai prieštaravo jo norui startuoti olimpiniame turnyre, nes pasirengimas olimpiadai niekaip netilpo į jo profesionalių kovų tvarkaraštį. Balandį M. Pacquiao nugalėjo amerikietį Timothy Bradley ir paskelbė apie karjeros pabaigą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų