REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Neringa Šiaudikytė (nuotr. Vilmantas Žilinskas)

Dainininkė Neringa Šiaudikytė jau ne viename interviu minėjo, kad niekuomet nebuvo patenkinta savo kūno linijomis. Tačiau, žiūrint į naujausias jos nuotraukas, peršasi mintis, kad ji gerokai perdeda.

31

Dainininkė Neringa Šiaudikytė jau ne viename interviu minėjo, kad niekuomet nebuvo patenkinta savo kūno linijomis. Tačiau, žiūrint į naujausias jos nuotraukas, peršasi mintis, kad ji gerokai perdeda.

REKLAMA

Netikėtai paplūdimyje gražuolę sutikęs fotografas Vilmantas Žilinskas netruko įamžinti kelių itin spalvingų kadrų. O ir pati žvaigždė ilgai nesiruošdama čia sugebėjo atrodyti tobulai. Rodos, jai tai – vieni juokai.

„Su Vidmantu susitikome paplūdimy, netikėtai pasiūlė įsiamžinti! Mat labai patiko mano bikinis“, – šypsojosi moteris, – Buvo smagu, tačiau ne dėl to, kad jaučiuosi geriausios formos... Dėl figūros kaip ir visos moterys – tikrai prie savęs kabinėjuosi. Bet stengiuosi prisižiūrėti ir neprarasti geros nuotaikos vasarą. Norisi ir pasimėgauti skaniais kokteiliukais arba patiekalais ar produktais, kuriu labai norisi.

Esu iš tų, kurios save pakankina. Visuomet sakau, kad 3 sekundžių malonumas valgant ką nors riebaus tikrai nėra vertas malonumo, kurį patiriu žiūrėdama į veidrodį ir grožėdamasi standžiu savo kūnu“, – atskleidė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina prisipažino paskutines jėgas atiduodanti sporto salėje. Dabar ji čia lankosi bent penkis kartus į savaitę. Nepaisant to, kad rezultatai – puikūs, jos sužadėtinis Tomas Uroška prasitarė, kad jo mylimoji nemėgsta būti nešiojama ant rankų.

REKLAMA

„Kodėl? Nes Neringa to nemėgsta... Ji vis pergyvena dėl savo svorio. O man jis tinka“, – viename interviu sakė dainininkės sužadėtinis, kuris dirba asmeniniu treneriu.

Įstrigusi sporto salėje

N. Šiaudikytė sportą mėgsta kaip ir jos mylimasis. Nuo maždaug dvylikos metų ji kartu su mama ėmė lankyti aerobikos užsiėmimus bei treniruoklių salę. 

„Esu įstrigusi sporto salėje! Nes ne itin mėgstu vėsų orą, o patalpoje visuomet palaikoma optimali temperatūra“, – prasitardama, kad vietoj kroso renkasi treniruoklių salę atskleidė N. Šiaudikytė.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sportas nėra vienintelė priemonė pasiekti tobulų rezultatų. Dainininkei teko ryžtis ir kiek drąsesniam žingsniui.

Dalyvaudama vienoje televizijos laidoje dainininkė Neringa Šiaudikytė pripažino, kad nuo paauglystės buvo apkūni ir niekada nesiskundė apetitu. atskleidė, kad nuolat kovojo su svoriu ir išbandė įvairias dietas.

Taip pat gražuolė atskleidė, kad dėl savo išvaizdos ryžosi ir operacijoms – nusisiurbė riebalus nuo pilvo ir klubų. Procedūros metu Neringa neteko apie kilogramo riebalų.

Specialistų teigimu, jaunam žmogui tai yra pakankamai daug. Dabar Neringa kartą per savaitę turi iškrovos dieną, kai valgo tik agurkus be žievelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų