REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį per avarijas Lietuvos keliuose žuvo du žmonės – 32 metų keleivis ir 80-metis dviratininkas.

Savaitgalį per avarijas Lietuvos keliuose žuvo du žmonės – 32 metų keleivis ir 80-metis dviratininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį apie 14.24 val. Elektrėnuose, Šarkinės gatvėje, automobilis „Honda Accord“, vairuojamas 19 metų vaikino, parbloškė, pirminiais duomenimis, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį 80 metų vyrą.

REKLAMA

Dėl patirtų daugybinių sužeidimų vyras buvo paguldytas į Vilniaus ligoninės Reanimacijos skyrių. Pirmadienio paryčiai 4.30 val. gautas pranešimas iš ligoninės, kad nukentėjusysis mirė.

Kita žmogaus mirtimi pasibaigusi avarija įvyko sekmadienį apie 18.25 val. Raseinių rajone, Ariogalos seniūnijoje, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda. Kaip skelbia policija, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, vairuojamo automobilio „VW Passat“ nesuvaldė 57 metų vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis atsitrenkė į kelio atitvarus ir vertėsi. Žuvo iš automobilio iškritęs 32 metų keleivis. Sužeisti vairuotojas ir du keleiviai: 47-erių moteris ir 16 metų paauglys. Visiems trims paskirtas ambulatorinis gydymas.

Per tris savaitgalio dienas šalies keliuose įvyko 38 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Sužeisti 56 žmonės, iš jų jų – 14 nepilnamečių. Nukentėjo 29 keleiviai, 19 vairuotojų, iš jų – du motociklininkai, 5 dviračių vairuotojai ir 3 pėstieji. Neblaivūs vairuotojai eismo įvykių, kuriuose būtų nukentėję žmonės, pirminiais duomenimis, nesukėlė.

Policijos pareigūnai per tris paras užregistravo 454 techninius eismo įvykius, užfiksavo 1 tūkst. 438 Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Paskutinįjį liepos savaitgalį šalies keliuose policijos pareigūnai išaiškino 213 neblaivių vairuotojų – iš jų 89 neblaivūs vairavo dviračius, 3 vadeliojo arklius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų