REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdžių kupinas penktadienis: horoskopas atvers kelią permainoms

Liepos 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai prisiminsite ankstesnes simpatijas, ieškosite rakto į išrinktojo širdį ar pan. Arba labiau parūps tėviškos pareigos, vaikų ugdymas ir jų poreikiai, kurių tenkinimui įvertinsite finansines savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Palankus metas pažintiniams ir kultūriniams renginiams, akiračio plėtimui. Galite domėtis tarptautiniais renginiais, kvalifikacijos kėlimu, darbu užsienyje, arba jau gauti aktualių pranešimų iš ten.

REKLAMA

Dvyniai

Tikriausiai rūpės su mokslu, kelionėmis susiję klausimai. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį arba visa tai planuosite. Bet kuriuo atveju, būsite imlūs informacijai, nuovokūs, tad seksis tvarkyti reikalus ir žodžiu, ir raštu.

Vėžys

Dieną sutelkite dėmesį į profesinius reikalus, verslą ir rimtai padirbėkite. Neskleiskite nepatikrintos informacijos. Tuomet vakare galėsite sau ramiai leisti atsipalaiduoti, pasilinksminti su draugų kompanija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Visa galva pasinersite į visuomeninius, kolektyvinius reikalus, galbūt ką nors organizuosite, telksite žmones. Tikėtini įdomūs susitikimai. Tačiau vakarop pasijusite išsisėmę, norėsite pabūti niekieno netrukdomi, nekalbinami.

Mergelė

Bus liūdna, jei esate toli nuo artimųjų ir jaučiatės vieniši. Kita vertus, galite rasti būdų pabendrauti. Būkite dėmesingesni šeimos nariams, pasitelkite kantrybę, tuomet vakaras bus malonus ir jaukus. Saugokitės vagių.

Svarstyklės

Jūsų mintys suksis apie verslą, šeimos gerovę. Tikriausiai nemažai laiko skirsite apmąstymams ir skaičiavimams, ką turite daryti, kad imtų geriau sektis šiose srityse. Teisingai nuspręsti jums padės sustiprėjusi komercinė uoslė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Apsukriai tvarkysite verslo reikalus, prekiausite. Galbūt ruošitės renginiui, pasimatymui ar viešnagei ir tuo tikslu išlaidausite, kursite pramoginį scenarijų. Vakare būsite nusiteikę bendrauti su giminaičiais, kaimynais.

Šaulys

Šiandien ir su darbu, ir su kitais rūpesčiais nesunkiai susitvarkysite. Jeigu reikšmingų įvykių nenusimato, pravartu rinkti informaciją, sekti spaudos naujienas, išgirsti kitų žmonių, oponentų požiūrį. Šitie dalykai gali labai praversti.

Ožiaragis

Šiandien jums itin rūpės šeima, jos gerovė. Svarbu rasti laiko nuoširdžiai pabendrauti su tėvais, seneliais. Tik stenkitės nesivelti į ginčus su tais, kurie vėliau ilgai pyktų juose pralaimėję. Vakare nenuvils pramoginis renginys, pasimatymas.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien galima tikėtis įspūdžių, flirtų. Seksis kūrybinė veikla. Tiktų pasportuoti, saikingai pasilinksminti, paskirti pasimatymą dominančiam asmeniui ar pakviesti puodeliui kavos į kavinę dienos metu. Tausokite sveikatą, neperšalkite.

Žuvys

Šiandien svarbu atsakingai padirbėti ir nenuvilti tų, kurie jumis pasitiki. Nebloga diena darbo konkursui. Vakare teikite prioritetą artimųjų, partnerio pageidavimams, o ne svetimų žmonių pasiūlymams bei kompanijai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų