REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Justė Starinskaitė (nuotr. „kARTu“)

Pasak rankinių kūrėjos Ingridos Jasinskės, šio sezono topas, kurį atrado dauguma Lietuvos moterų ir merginų - kuprinės. Kokią kuprinę išsirinkti, kad ji būtų ne tik patogi, bet taptų esminiu stiliaus akcentu? Ingridos teigimu, vasarai vertėtų dėmesį atkreipti į ryškias kuprines.

11

Pasak rankinių kūrėjos Ingridos Jasinskės, šio sezono topas, kurį atrado dauguma Lietuvos moterų ir merginų - kuprinės. Kokią kuprinę išsirinkti, kad ji būtų ne tik patogi, bet taptų esminiu stiliaus akcentu? Ingridos teigimu, vasarai vertėtų dėmesį atkreipti į ryškias kuprines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šį sezoną labai populiarios ryškiai geltonos, raudonos, „jūros” mėlynos, baltos spalvos kuprinės. Jas vertėtų rinktis tiek iš minkštesnės, tiek iš standesnės natūralios odos – abu variantai šį sezoną labai madingi.

REKLAMA

Pastebėjau, jog vis daugiau moterų renkasi didesnio dydžio kuprines, kurios ypač praktiškos, tiesa, didesnis procentas tų, kurios, ieškodamos multifunkcionalumo, prioritetą teikia dvi funkcijas turinčioms rankinėms. Minėtosios gali virsti tiek kuprinėmis, tiek rankinėmis – jas patogu derinti keičiant įvaizdį”, – apie kuprinių tendencijas pasakojo Ingrida.

Oficiali, bet nenuobodi, gatve skriejanti su kostiumėliu ir kuprine

Ieškančioms elegantiško rankinės varianto, Ingrida pataria atkreipti dėmesį į baltos ar pastelinės rožinės spalvos rankines. Taip pat matines sidabrines, nes jos šio sezono topas – atrodo oficialiai, tačiau nenuobodžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vidutinio dydžio, kokybiškos odos, neperkrauta detalėmis kuprinė – tobulas variantas gatve skriejančiai klasikiniu kostiumėliu pasipuošusiai šiuolaikinei moteriai, kuri atrodo moderniai ir moteriškai išmaniai.

Švelnus naujos rankinės prisilietimas

Paklausus rankinių kūrėjos, iš kokios medžiagos pagaminta rankinė praktiškiausia, Ingrida atsakė, kad šiuolaikinių technologijų laikais, mes turime labai platų žaliavų pasirinkimą.

„Sakyti, kad viena žaliava yra prastesnė už kitą – būtų neteisinga, aišku, jeigu omenyje turime aukštos kokybės medžiagas. Kadangi pati mėgstu natūralumą, man prisilietimas prie odos yra stiprus veiksnys renkantis rankinę. Šis aksesuaras nuolatos liečiasi su kūnu, dėl to siūlyčiau rankinę rinktis iš kuo natūralesnės žaliavos”, – teigė rankinių prekinio ženklo „kARTu“ kūrėja. Anot jaunos moters, tokios rankinės bus nešiojamos ne tik ilgiau, bet ir mieliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar tiesa, kad praktiškos rankinės ne visada būna gražios?

Pasidomėjau, ar tiesa, kad praktiškos rankinės ne visada būna gražios? Pasak Ingridos Jasinskės, rankinė subtilus ir asmeniškas aksesuaras. Tiesa, šiais lakais praktiška rankinė turi būti graži.

„Didžioji dalis rankinių talpina „A4” formato dokumentus ar užrašų knygeles – tai ypač aktualu mūsų dienų moterims. Manau, drąsiai galime paneigti šį mitą ir patikinti, kad grožis ir patogumas 21 amžiuje yra neatsiejamas tandemas”, – tvirtino Ingrida.

REKLAMA

Moterims, besinešiojančioms kompiuterius, rankinių kūrėja rekomenduoja rinktis tvirtesnės odos rankines. Šios turi išlaikyti formą, nes kompiuterio svoris nėra jau toks mažas.

Ištikimiausia kelionių bendrakeleivė – kuprinė

Rankinių kūrėjos prašau patarimo, kokią rankinę rinktis atostogoms, kai reikia sutalpinti keletą būtiniausių daiktų į rankinį bagažą, o kartu ir stilingai atrodyti apžiūrint gražiausius pasaulio kampelius? Ingrida nė nemirktelėjusi atkerta: „Ištikimiausia bendrakeleivė – kuprinė.” Nieko nėra patogiau keliaujant nei turėti laisvas rankas. Rankiniam bagažui tinkanti kuprinė palengvina keliavimą ir yra stilinga kompanionė mėgaujantis atostogomis.

REKLAMA

Man seniai nebe 18-a, kokią rankinę išsirinkti?

Kuprinės iš tiesų labai praktiškos ir patogios įvairių situacijų metu, jos jaunina, bet kokią kuprinę pasirinkti solidesnio amžiaus moterims, kad pastarosios neatrodytų kaip mokinukės? Pasak kūrėjos Ingridos Jasinskės, šį sezoną kuprinė neturi amžiaus cenzo. „Ji skirta įvairaus amžiaus moteriai. Pamirškime stereotipus ir žiūrėkime į pasaulį plačiai”, – sakė Ingrida.

Ji rekomenduoja vyresnio amžiaus moterims, renkantis rankinę arba kuprinę, dėmesį kreipti į kokybišką odą, lengvai derinamas spalvas, nebijoti kartais šiek tiek išsiskirti. Juk rankinė - tarsi moters vizitinė kortelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per petį permestoms mažoms vyriškoms rankinėms-piniginėms – griežtai ne!

Ingridos Jasinskės patarimai man tikrai pravers ieškant naujos stilingos ir praktiškos gyvenimo palydovės, bet, ką daryti vyrams, kurie gatvėse vis dar marširuoja su per petį permestomis mažomis rankinėmis-piniginėmis? Šiuolaikiniams vyrams dažnai kyla įvairių dilemų: kokią rankinę ar kuprinę pasirinkti ir kaip ją derinti einant į darbą arba laisvalaikiu?

Kokie nauji vėjai švilpauja vyriškų rankinių madoje? Ingrida neslepia, kad dažniausiai vyrus veikia stereotipai: esą rankinė nėra pakankamai vyriškas aksesuaras. Kūrėjos teigimu, vyrų požiūris šioje srityje sparčiai progresuoja: vis daugiau stipriosios lyties atstovų nusprendžia vietoje nuobodžios kompiuterio rankinės įsigyti natūralios odos krepšį, puikiai tinkantį laisvalaikiui, darbui ar kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų