REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis įžengs su staigmenomis: horoskopas, kuris pažers netikėtumų

Liepos 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nepasiduokite provokacijai darbe. Tiesa, jei esate neteisūs – drąsiai pripažinkite. Galimi konfliktai dėl senų skolų, neatliktų darbų, neįvykdytų įsipareigojimų. Būkite santūresni auklėdami vaikus, ypač jei nuspręsite juos apdovanoti pinigais ar kokiu nors vertingu daiktu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Po pietų gera diena. Suvoksite svarbius dalykus, rasite išmintingą būdą susikaupusioms problemoms išspręsti. Gautus pasiūlymus verta priimti. Sustiprės jūsų įtaka įvykių eigai, aplinkinių apsisprendimui.

REKLAMA

Dvyniai

Pakovokite už savo interesus darbe, pareikalaukite to, kas jums priklauso. Tinka aiškintis santykius su kolegomis ir konkurentais. Saugokitės apgaulės, venkite įtartinų kompromisų, nesileiskite paperkami. Geras laikas pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Vėžys

Persilaužimo metas. Jus palaikys draugai, kolegos, mylimas žmogus, vaikai. Viskas bus gerai – judėkite į priekį nesigręžiodami atgal. Vakaras puikus susitikti su bičiuliais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Aktyviai veiklai geras laikas iki pietų, vėliau geriau niekuo sunkiu neužsiimti, bent jau netinkamas laikas priimti svarbius sprendimus. Neprovokuokite konfliktų – nelaimėsite. Tinka nusipirkti gražių ir naudingų daiktų artimiesiems pradžiuginti, namams papuošti.

Mergelė

Kaip nuspręsite – taip ir bus. Dabar galite susidoroti su išties sudėtinga problema. Pakovokite už svarbius principus. Popiet palankesnis metas, tad svarbius reikalus atidėkite pavakarei.

Svarstyklės

Jei jums reikia pasirodyti stipriu ir įtakingu žmogumi, susitikite su jums svarbiu asmeniu pirmą dienos pusę. Antrą dienos pusę palankus metas ieškoti tinkamesnės darbo vietos, rėmėjų, investuotojų į jūsų veiklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būkite atidūs bendraudami – galite išgirsti vertingos informacijos, bet to nesuprasti. Savo žodžius derėtų labiau apgalvoti: nieko nežadėkite, neįsitraukite į ginčus. Labiau taupykite jėgas, šiuo metu jums reikia daugiau poilsio.

Šaulys

Veiklesni būsite pirmą dienos pusę – tai tinkamas laikas susitarimams. Vėliau atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo: galite pritraukti žmones, kurie mėgins jumis pasinaudoti. Neprovokuokite pavyduolių, nes į intrigas už jūsų nugaros gali įsivelti net draugai.

Ožiaragis

Pirmą dienos pusę svarbių reikalų nesiimkite. Po pietų tinkamas laikas avantiūroms – jos bus sėkmingos, ypač jei jus remia aplinkiniai, jei reikalas susijęs su užsieniečiais arba meilės problemų sprendimu. Tinka tvarkyti svarbius reikalus.

REKLAMA

Vandenis

Pirma dienos pusė sėkmingesnė, tad iki pietų galite imtis bet kokių rizikingų sumanymų. Vėliau užsiimkite darbais, kuriems reikia išskirtinių žinių ir kolegų pagalbos. Tiktų taisyti klaidas, baigti užvilkintus darbus.

Žuvys

Iki pietų imkitės sunkių, bet privalomų darbų. Tinka apsilankyti pas gydytoją. Vėliau naudinga spręsti senus konfliktus su partneriais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi, ieškoti kelių taikytis. Tai geras laikas deryboms – verta siekti bendradarbiavimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų