REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ši diena gali būti kiek sujaukta, jeigu turite kitokių planų nei antroji pusė ir verslo partneriai, arba savų paslapčių, kurios ims kilti į paviršių. Stenkitės būti pakantūs kitaip mąstantiems, bet kartu nesileiskite manipuliuojami.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite susidomėti investicijų galimybe, stambiu pirkiniu. Tikriausiai ir kitus mėginsite įtraukti į jus dominančias peripetijas. Nenusiminkite, jei tai nepavyks, nes pavykus kaip tik gali tekti ilgai gailėtis.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien neužsidarykite namuose, bendraukite, mokykitės naujų dalykų, megzkite pažintis. Turbūt išgirsite įdomią naujieną ar kažkur netikėtai sutiksite seniai matytą draugą. Galbūt atsiras interesų, susijusių su užsieniečiais.

Vėžys

Gana įtempta diena - galite padaryti profesinę klaidą, sulaukti kritikos arba patys būsite linkę kelti nepagrįstus reikalavimus kitiems. Atsikovoti pozicijas, kurias esate praradę, nebus lengva. Stenkitės išlaikykite gerus santykius su aplinkiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien nesitikėkite stebuklų. Kiek atiduosite, tiek ir gausite. Būtų gerai, jei neieškotumėte abejotinos romantikos, kompanijų, o visą savo dėmesį skirtumėte artimiems žmonėms, vaikams.

Mergelė

Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti ir racionaliai mąstyti. Nieko gero, jei laukia pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

Svarstyklės

Diena bus nebloga ir santykių, ir dalykine prasme, jeigu pasistengsite būti taktiški, gerbti ne tik bendraminčius, bet ir oponentus. Juk kiekvienas turi teisę į savo požiūrį bei interpretaciją. Jeigu norite keisti įvaizdį, keiskite, bet tik į gerą pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite verslūs, kūrybingi. Galite gauti užmokestį, honorarą. Norėsis ramybės ir stabilumo. Dar daugiau optimizmo pajusite, jei įsigysite norimą daiktą ar sulauksite šeimos paramos. Kitiems padedant, nejučiomis keisis jūsų aplinka ir jūs.

Šaulys

Šiandien netrūks įvykių, naujienų. Visomis priemonėmis stengsitės apginti savo nuomonę, sumanymą. Stenkitės nesupykti, neįsižeisti, jei kas nors jums nepritars. Blogos emocijos labiausiai kenks jums patiems - gali sutrikti sveikata.

Ožiaragis

Būsite neramūs, pasireikš didesnis emocinis jautrumas. Dėl to būtų sunku laikyti egzaminą, viešai reikštis. Jūsų savitvarda, ištvermė bus įtempti iki maksimumo. Tuo tarpu skubėti, persistengti nepatartina, nes galite sau pakenkti.

REKLAMA

Vandenis

Norėsis suspėti daug nuveikti, aptarti įvairius reikalus. Galite tikėtis kūrybinio impulso, kuris išryškins jūsų meninius gabumus ar interesus. Tačiau dėl viliojamos pagundos galite mesti numatytus reikalus, keisti planus.

Žuvys

Pravartu atsiriboti nuo išgyventos situacijos. Būkite sąmojingi, intelektualūs, nes tai aplinkiniams imponuos ir neabejotinai pasitarnaus, jei norite gauti naują darbą, padaryti įspūdį per atranką. Skirkite laiko įvaizdžio gerinimui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų