REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ieško nuolatinio vadovo.

 Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ieško nuolatinio vadovo.

REKLAMA

Konkurso reikalavimuose nurodoma, jog pretendentai turi turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą teisės krypties išsilavinimą, ne mažesnį kaip 10 metų vidaus tarnybos stažą ir ne mažesnę kaip 3 metų vadovavimo teisėsaugos institucijose patirtį.

REKLAMA
REKLAMA

Kanditatai taip pat turi atitikti keliamus sveikatos ir fizinio pasirengimo reikalavimus, taip pat reikalavimus, būtinus išduodant leidimą dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma ,,Visiškai slaptai“.

REKLAMA

Iš norinčiųjų tapti Vilniaus policijos vadovais reikalaujama turėti organizacinių, planavimo, koordinavimo, informacijos apibendrinimo, analitinio vertinimo ir prognozavimo gebėjimų, būti susipažinus su Lietuvos ir europiniais teisės aktais, reglamentuojančiais policijos veiklą, viešąjį administravimą ir valstybės tarnybą.

Būtina mokėti ir bent vieną užsienio kalbą savarankiško vartotojo lygmens B1 lygiu.

Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui nuo antradienio laikinai vadovauja kriminalinės policijos biuro viršininkas Rolandas Kiškis. Jis perkeltas į naujas pareigas esant tarnybiniam būtinumui. Iki šiol laikinai komisariatui vadovavo viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

Nuolatinio vadovo sostinės policija neturi nuo vasario, kai pareigas paliko Kęstutis Lančinskas, paskirtas vadovauti Europos Sąjungos patariamajai misijai Ukrainoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų