REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Evanas Spiegelis, Miranda Kerr (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

„Snapchat“ įkūrėjas Evanas Spiegelis pasipiršo Mirandai Kerr, praneša DailyMail.com.

9

„Snapchat“ įkūrėjas Evanas Spiegelis pasipiršo Mirandai Kerr, praneša DailyMail.com.

REKLAMA

Kaip pažymima išskirtiniame pranešime, supermodelis sutiko tekėti už 26 metų technologijų superžvaigždės, su kuria susitikinėja metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie nepaprastai laimingi“, – sakė „Snapchat“ boso atstovas.

REKLAMA

Vėliau Miranda „Instagram“ paskelbė savo pribloškiamo brilianto nuotrauką, patvirtindama, kad Evanas tikrai paprašė jos rankos. Prie nuotraukos ji prirašė: „Aš pasakiau taip!!!“

„Forbes“ yra apskaičiavęs, kad E. Spiegelio, kuris „Snapchat“ įsteigė dar studijuodamas Stanforde, turtas yra vertas 2,1 mlrd. dolerių (1,91 mlrd. eurų). Jis yra vienas jauniausių savarankiškai praturtėjusių milijardierių pasaulyje.

Miranda ir Evanas, kurie susipažino per „Louis Vuitton“ vakarienę Niujorke 2014 metais, drauge viešumoje pradėjo rodytis 2015-ųjų birželį.

REKLAMA
REKLAMA

33 metų buvęs „Victoria's Secret“ modelis sakė, kad nors kone iškart pajuto vienas kitam simpatiją, savo santykius jie pradėjo kaip draugai.

„Kol pradėjome susitikinėti, ilgą laiką mes buvom tikrai geri draugai“, – sakė Miranda vienam laikraščiui Australijoje.

Supermodelis taip pat yra sakęs, kad pusmetį laukė ir tik tada pristatė Evaną savo penkerių metų sūnui Flynnui: „(Mano buvusysis ir aš nusprendėme), kad turime pažinoti žmogų šešis mėnesius ir gerai dėl jo jaustis, (prieš pristatydami tą žmogų Flynnui). Evanas susitiko su Flynnu, tad taip, viskas einasi gerai. Orlando galvoja, kad jis puikus. Dabar mes tiesiog moderni šeima!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mirandai būsimoji santuoka bus antra – anksčiau ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Orlando Bloomo, kuris yra jos sūnaus tėvas. Nuo 2013 metų M.Kerr nebėra „Victoria's Secret“ „angelas“, bet reklamavo tokių kompanijų kaip H&M, „Swarovski“, „Reebok“ ir „Wonderbra“ gaminius.

Jos karjera prasidėjo kai jai buvo vos 13-ka – kai ji laimėjo vieno žurnalo modelių atranką.

Tikrosios šlovės ji sulaukė su Australijos kompanijos „Billabong“ reklamomis ir pasinaudojo tuo persikraustymui į Niujorką. 2007-aisiais Miranda tapo pirmąja australe, prisijungusia prie „Victoria's Secret“ komandos.

REKLAMA

Ji taip pat nusifotografavo drąsiems tokių žurnalų kaip „Vogue“, „Rolling Stone“, „Harper's Bazaar“ viršeliams.

2015 metais ji uždirbo 5,5 mln. dolerių ir pagal uždarbius yra šeštas modelis pasaulyje.

Evanas „Snapchat“ idėją su draugais išplėtojo dar studijuodamas Stanfordo universitete. Programėlė buvo pristatyta 2011 metais, o dabar turi daugiau kaip 100 mln. vartotojų ir yra verta daugiau kaip 16 mlrd. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų