REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Michaelas Jacksonas (nuotr. SCANPIX)

Velionis pop karalius Michaelas Jacksonas įsimylėjo savo krikštadukrą, kai buvo vos penkeri metai, o sulaukusią 12-os rimtai planavo ją vesti. Bent jau taip tvirtina buvęs M. Jacksono asmeninis gydytojas Conradas Myrray'us.

17

Velionis pop karalius Michaelas Jacksonas įsimylėjo savo krikštadukrą, kai buvo vos penkeri metai, o sulaukusią 12-os rimtai planavo ją vesti. Bent jau taip tvirtina buvęs M. Jacksono asmeninis gydytojas Conradas Myrray'us.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

63 metų medikas, kuris buvo nuteistas dėl netyčinės M. Jacksono žmogžudystės (daininkas mirė perdozavęs receptinių vaistų) ir porą metų praleido už grotų, netrukus išleis biografinę knygą, kurios ištraukos jau dabar kelia skandalą.

REKLAMA

C. Murray'us teigia, esą M. Jacksonas jam prisipažino apie savo potraukį tmažajai krikštaduktei – jo gero draugo, britų aktoriaus Marko Lesterio dukrai Harrietei. „Michaelas įsimylėjo Harrietę, kai jai buvo vos penkeri. Kai jai sukako 12, jis dėl jos tiesiog pakvaišo. Jis norėjo, kad susitikčiau su jos tėvu ir aptarčiau vestuvių planus – santuoka turėjo įvykti per jo „This Is It“ koncertinį turą Londone. Sutrikau, nes didžiojoje pasaulio dalyje Harrietė tikrai būtų laikoma pernelyg jauna nuotaka. Kai paklausiau Michaelo, kiek jai metų, jis atsakė nesąs tikras, bet manė, kad jai – maždaug 12. /.../ Buvau tikras, kad Anglijoje ir Amerikoje tai būtų laikoma išžaginimu, bet jis patikino, kad turi žmogų, kuris ras būdų jam nuvykus į Londoną teisėtai vesti mažametę“.

REKLAMA
REKLAMA

Gydytojas teigia buvęs artimu M. Jacksono patikėtiniu, kuriam vieninteliam dainininkas atskeidė savo potraukius ir santuokos planus, prisaikdinęs niekam kitam apie tai neprasitarti. Visgi dabar, praėjus septyneriems metams po M. Jacksono mirties, C. Murray'us nusprendė atskleisti visas jam žinomas žvaigždės asmeninio gyvenimo detales.

Nepavykus beprotiškiems santuokos su mažamete krikštadukra planams, M. Jacksonas svajojo vesti kokią nors kitą šviesiaplaukę mergaitę, kurios vardas irgi būtų Harrietė, arba prisivilioti filmų apie Harį Poterį žvaigždę Emma Watson: „Michaelas prisipažino man, kad tiesiog kraustosi iš proto dėl britų aktorės Emmos Watson. Jis „įsimylėjo“ ją pamatęs pirmąją „Hario Poterio“ dalį 2001 m., kai mergaitei buvo dar tik 11 metų. Emma buvo jo antrasis pasirinkimas santuokai, jei planas su Harriete būtų žlugęs“, - savo knygoje rašo C. Murray'us.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, M. Jacksonas niekada nebuvo intymiai suartėjęs su savo antrąją žmoną Debbie Rowe ir jautė nenugalimą trauką mažoms mergaitėms. Jo vaikai Michaelas Jaunesnysis ir Paris esą buvo pradėti atlikus dirbtinį apvaisinimą, o jauniasiąjį Blanketą išnešiojo nežinoma pakaitinė motina.

Pop karalių ilgus metus persekiojo gandai ir kaltinimai vaikų tvirkinimu bei pedofilija, bet jis niekada dėl to nebuvo oficialiais nuteistas.

Skelbiama, kad kontroversiška C. Murray'aus knyga „This Is It“ (pavadinta taip pat, kaip ir paskutinis M. Jacksono koncertinis turas) prekyboje anglų kalba turėtų pasirodyti ateinančią savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų