REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: 10 priežasčių, kodėl verta likti lovoje

Saulėtas sekmadienis jums paruošė puokštę staigmenų. Sužinokite savo liepos 17-sios horoskopą.

Saulėtas sekmadienis jums paruošė puokštę staigmenų. Sužinokite savo liepos 17-sios horoskopą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šios dienos susitarimai turėtų būti naudingi. Atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos. Jūsų širdyje gali suktis saldus viesulas. Galbūt to pagrindas - kūrybinis įkvėpimas arba meilė.

REKLAMA

Tauras

Keisti nesusipratimai gali įnešti sumaišties į asmeninius santykius. Būtų geriau, kad kol kas nedarytumėte išvadų. Stenkitės prisiderinti prie šeimos, partnerio reikalavimų.

Dvyniai

Nebloga diena meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas. Bendraudami su vaikais ir mylimaisiais mielai juokausite, šmaikštausite.

Vėžys

Teks nemažai kalbėti apie dalykines problemas, ūkio reikalus. Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės paramos, palaikymo. Šiandien atlikti darbai, susitikimai turėtų duoti gerų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite nusiteikę bendrauti, aiškintis santykius. Atskleidus savo abejones, lūkesčius jums turėtų palengvėti net tuo atveju, jeigu partneris ar kitas suinteresuotas asmuo turi kitokią nuomonę bei planus. Ims daugėti romantikos.

Mergelė

Megzkite naujas pažintis, gaivinkite nutrūkusius ryšius, kreipkitės į draugus, giminaičius, jeigu jie galėtų būti kuo nors naudingi. Jums gali pavykti sutvarkyti įsisenėjusį reikalą, pasiskolinti pinigų ar reikalingą daiktą.

Svarstyklės

Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis, optimistiškiau ir drąsiau planuokite ateitį. Jums gali pavykti pakreipti įvykius norima linkme. Neabejotinai seksis meilės srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums gali tekti atsakyti už dalykus, kurie nuo jūsų tiesiogiai nepriklauso. Kitiems padedant turėtumėte lengvai tai įveikti. Galite gauti žinią, kuri jus nustebins.

Šaulys

Šiandien nevengsite bendrauti, smalsauti, flirtuoti, dalyvauti viešuose susibūrimuose. Išgirsite komplimentų, intriguojamų naujienų. Panašu, kad jums aktualūs reikalai kryps į gerą pusę, bent jau galimos tokios užuominos.

Ožiaragis

Koks nors žmogus ar įvykis suaudrins jausmus, emocijas. Būsite nusiteikę kūrybai, meilei. Tačiau labai svarbu būti taktiškais, pasverti kiekvieną žodį, saugoti savas ir svetimas paslaptis. Venkite didelių renginių, triukšmingų kompanijų.

Vandenis

Seksis ir praktinė, ir kūrybinė veikla. Tačiau slapta svajosite apie romantiką, pasimatymus.

Žuvys

Šiandien jums rūpės pinigai, įvairūs pirkiniai. Turbūt pavyks su nuolaida įsigyti norimą prekę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų