REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Itin rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Verslo naujovė pareikalaus daug dėmesio ir kantrybės. Gerai išanalizuokite gautą informaciją ar pasiūlymą, kad neapsiriktumėte. Mylimam asmeniui atvirai išsakykite savo abejones.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Aktyviai imsitės reikalų, susijusių su mokslu, informacija, reklama, komercija. Tikėtinas pasiūlymas kažkur vykti arba pokalbis apie kelionę. Vertėtų atidžiau saugoti savo, o juo labiau svetimą transporto priemonę bei kitą techniką.

REKLAMA

Dvyniai

Diena bus kupina įvairių emocijų. Jeigu jūsų idėjoms, siekiams nepritaria šeimos nariai, pagalvokite apie jų nerimo priežastis. Nuoširdžiai su jais pasikalbėkite. Tai jums padės kai ką išspręsti.

Vėžys

Jūsų sąmojis, taiklūs pastebėjimai kaip įtaiga veiks aplinkinius, kels susidomėjimą. Seksis rasti sąlyčio taškus, ypač su tais, kurie ir šiaip jums neabejingi. Galite tikėtis pakvietimo į pramoginį renginį, pasimatymą. Saugokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena turėtų atnešti naujų planų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Turbūt nepavyks išvengti kritikos, stabdymo, bet eikite savo keliu, jei manote, kad reikia. Jei viskas neblogai, neieškokite sau ligų, neišpūskite trūkumų.

Mergelė

Diena žada pasikeitimus asmeninių santykių srityje. Galbūt jums į akis bus išsakyta tai, ko nenorite girdėti ir suprasti. O gal jūs staiga pratrūksite ir išliesite slopintus jausmus, mintis. Tai atneš vienokias ar kitokias pasekmes.

Svarstyklės

Atiduokite skolas, nežaiskite slėpynių su kreditoriais. Nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams ir nesiekite jų gauti nepelnytai daug. Regis, džiaugsmo teiks sustiprėjęs seksualumas, sėkmė meilėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien tiktų dirbti didesnio intelekto reikalaujančius darbus, planuoti profesines ir mokslo perspektyvas, keliones, kūrybinius projektus. Galite gauti žinią iš užsienio. Arba ką nors sužinosite apie išvykusį artimą asmenį.

Šaulys

Šiandieną pasijusite draskomi prieštaringų emocijų bei norų. Rutina, darbas vers nervintis, pykti, nepasitikėti savimi. Sukaupkite vertingos informacijos, apgalvokite tolimesnes perspektyvas, atidžiai tvarkykite dokumentus.

Ožiaragis

Kolektyviniame susibūrime, renginyje jus gali nudžiuginti žaismingas flirtas, aplinkinių dėmesys. Jeigu svajojate apie meilės nuotykius, nebus kliūčių jų patirti. Vis dėlto per daug vilčių nepuoselėkite.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Tik neprisigalvokite sau ligų, nepasiduokite melancholijai. Vargu ar šiandien pavyks išspręsti slegiančius klausimus. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti.

Žuvys

Gali kilti minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą. Įmanomas artimų žmonių palaikymas. Tuo tarpu nesiskaitymas su kolegomis, klientais ir konkurentais, nepagarba jiems ilgam atneštų nemalonumų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų