REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Į Lietuvą atvykusi muzikos žvaigždė Joss Stone pasidžiaugė šalies grožiu

Šios atlikėjos, regis, pristatinėti net nereikia – stiprus balsas, aistra muzikai, galingi tūkstantines minias pritraukiantys koncertai, draugystė su Jungtinės Karalystės princais, „Grammy“ apdovanojimai ir dar ilgas, nesibaigiantis sąrašas, kuris traukte traukia išgirsti ir gyvai pamatyti dainininkę Joss Stone. Tokia galimybė jau yra.

6

Šios atlikėjos, regis, pristatinėti net nereikia – stiprus balsas, aistra muzikai, galingi tūkstantines minias pritraukiantys koncertai, draugystė su Jungtinės Karalystės princais, „Grammy“ apdovanojimai ir dar ilgas, nesibaigiantis sąrašas, kuris traukte traukia išgirsti ir gyvai pamatyti dainininkę Joss Stone. Tokia galimybė jau yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ryškiausia pastarųjų dešimtmečių britų muzikos žvaigždė atkeliauja į Lietuvą ir savo pasirodymu atidaro pirmą kartą Lietuvoje organizuojamą muzikos festivalį „Midsummer Vilnius“, kuris liepos 12-tąją vyks LDK Valdovų rūmų didžiajame kieme.

REKLAMA

Didelio susidomėjimo visuomet sulaukianti scenos galiūnė Joss Stone išsiruošė į kelionę aplink pasaulį, 204 planetos šalys – būtent tiek savo pasaulinio muzikinio turo „Total World Tour“ metu ketina aplankyti ši moteris.

Šio grandiozinio turo metu savo pasirodymą ji surengs ir Vilniuje. O į jį planuoja atvykti ir tikras būrys garsių Lietuvos pramogų ir verslo atstovų. Tarp jų: modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė, stilistė Gabija Varnaitė, verslininkai Sigitas ir Natalija Martinavičiai, dainininkės Saulenė Chlevickaitė ir Diana Dargienė bei modelis Simona Burbaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Joss Stone pasirodymas – kurio neverta praleisti

„Na, pasakysiu taip: norint mane ištempti iš namų ar atitraukti nuo darbo, reikia nemažai gerų sutapimų. Renginio, vietos, laiko, kuo mane tai džiugins ir panašiai. Šiuo atveju – visi punktai atitiko. Puiki vieta ir atlikėja. Tikiuosi, tik gražaus oro. Visa kita, manau, bus tikrai įspūdinga. Tad labai rekomenduoju ir kitiems trumpam atsipūsti ir pasiklausyti iš ties geros muzikos“, – dėstė Jolanta Sadauskienė.

„Ši britų žvaigždė žavi savo stipriu balsu, savo charakteriu ir tuo, kad ji viską padarė pati, savo juodu darbu nuo jaunų dienų. Tad iš „Grammy" apdovanojimą turinčios britų žvaigždės tikiuosi galingo balso, užburiančio muzikalumo ir sceninės aistros. Esu įsitikinęs, bus aukšto lygio koncertas, kurį dar paaštrins Valdovų rūmų aplinka ir aura.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai lankomės praktiškai visuose rimtesniuose koncertuose, neretai vykstame į koncertus, didžiausiose Europos scenose. Anksčiau tik ten ir turėjome galimybę išvysti pasaulinio lygio žvaigždes. Malonu, kad ir Lietuvoje jau keletą metų matome pasaulinio garso žvaigždes. Todėl ir šio pasirodymo, tikrai neverta praleisti“, - nuomonę išsakė Sigitas ir Natalija Martinavičiai.

Teigiamos nuomonės laikėsi stilistė Gabija Varnaitė ir modelis Simona Burbaitė

„Mano nuomone, Joss Stone – nuostabaus vokalo atlikėja, turinti nemažai perspektyvų. Pati visuomet stengiuosi sudalyvauti geriausiuose užsienio atlikėjų koncertuose, šis – ne išimtis. Myliu muziką, ir be jos gyventi negaliu. Atsižvelgiant į atlikęją ir į aplinką, kurioje vyks koncertas, manau bus nuostabu.“, – kalbėjo G. Varnaitė.

REKLAMA

„Tai atlikėja su labai stipriu balsu. Laukiu jos koncerto, kada gyvai galėsiu išgirsti, kaip ji dainuoja. Prieš kelis metus teko dalyvauti Rihanna kocerte, šou buvo tikrai įspūdingas, paliko puikius prisiminimus. O per paskutinį mėnesį teko apsilankyti ir „Summer Burst“ festivalyje, ir John Newman koncerte. Užsienio atlikėjų pasirodymai man visada labai įdomūs, tad tikiu, ir šitas bus toks pats vertas dėmesio ir paliks gerą įspūdį“, - pasakojo Simona.

Atlikėja, iš kurios galima pasimokyti

„Manau, kad Joss, yra ypatingo balso savininkė. Tai vokalistė turinti aiškų savo stilių, nepataikaujanti madoms ir tik būdama tokia savita, ji turi daugybę gerbėjų. Koncerte bus ko iš jos pasimokyti.

REKLAMA

Dažniausiai nepraleidžiu užsienio atlikėjų pasirodymų, Netgi tų, kurių muzikos namuose neklausau. Jų koncertai naudingi, man kaip atlikėjai. Įdomu ir sužinoti, kuo tas atlikėjas ypatingas. Ryt vyksiantis koncertas, bus viskas viename – ir malonumas, ir pamoka“, – sakė Saulenė Chlevickaitė-Survilienė.

„Šią atlikėją vertinu tik teigiamai. Džiugu, kad turiu tokią nuostabią galimybę išgirsti ją gyvai. Kiek teko klausytis dainų, ji turi tikrai stiprų vokalą. O ir muzikos stilius labai prie širdies! Tikiu, kad puikiai praleisiu laiką ir klausysiu tikrai geros muzikos. Kadangi pati esu muzikantė, gera ir kokybiška muzika – labai svarbu. Esu apsilankiusi ne viename užsienio atlikėjų koncerte. Žinau, kad tokie pasirodymai palieka didžiausią įspūdį. Labai laukiu ir šio pasirodymo.“, – nuomone dalinosi dainininkė Diana Dargienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje Joss Stone pasirodys netradicinėje erdvėje – Lietuvos didžiosios kunigaikštystės valdovų rūmuose, kur vyks festivalis „Midsummer Vilnius“. Festivalio metu įspūdingus pasirodymus surengs ir Lietuvoje gerai žinomi atlikėjai: Martynas Levickis, Alina Orlova, Lietuvos kamerinis orkestras diriguojamas Modesto Pitrėno kartu su solistais Merūnu Vitulskiu ir Lilija Gubaidulina taip pat Lukas ir Petras Geniušai bei kiti.

Jau ryt vyksiančiame koncerte planuoja dalyvauti daugiau ne šimtas žymiausių meno, sporto, politikos, pramogų atstovų ir visos Lietuvos.

Į Lietuvą jau atvykusi dainininkė liko sužavėta šalies grožiu. „Lietuva, ar tu nesi nuostabi?“, – „Instagram“ patalpintame vaizdo įraše klausė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų