REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Vaida Skaisgirė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Komunikacijos specialistė ir TV3 vasaros realybės šou „Du Barai. Gyvenimas greitkelyje“ vedėja Vaida Skaisgirė neabejotinai gali džiaugtis pavydėtina figūra. Pasirodo, moteris turi keletą mitybos paslapčių, kuriomis sutiko pasidalinti ir su tv3.lt portalo skaitytojais.

32

Komunikacijos specialistė ir TV3 vasaros realybės šou „Du Barai. Gyvenimas greitkelyje“ vedėja Vaida Skaisgirė neabejotinai gali džiaugtis pavydėtina figūra. Pasirodo, moteris turi keletą mitybos paslapčių, kuriomis sutiko pasidalinti ir su tv3.lt portalo skaitytojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors V. Skaisgirė šiuo metu gali pasigirti itin užimtu darbo grafiku, moteris tikina, kad maisto ruoša jai didelis malonumas: „Mėgstu gaminti ir dažnai tai darau. Žinoma, kai atsiranda daug darbo, išeina ir rečiau, bet savaitgaliai – šventas dalykas“.

REKLAMA

Kaip teigia V. Skaisgirė, vasarą ji, jos vyras Rolandas Skaisgirys bei sūnus Atas renkasi lengvesnį ir natūralesnį maistą.

„Vasarą mityba pasikeičia. Pagaliau Lietuvoje ateina sodo, daržo gėrybių sezonas. Todėl mityboje atsiranda įvairiausių šviežių produktų. O jeigu palepina geri orai, tai mūsų šeimoje neretai naudojamas grilis. Jį naudoju tiek namuose terasoje, tiek sodyboje. Su malonumu ruošiu kulinarinius eksperimentus“, - pasakoja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Neretai moterys, norėdamos turėti liekną figūrą, atsisako tam tikrų maisto produktų. V. Skaisgirė atsisakė mėsos, tačiau ne tik dėl gražesnių kūno linijų, bet ir dėl geros savijautos.

„Mėsos nevalgau jau kokius aštuonerius metus, tačiau ją gaminu tiek savo šeimai, tiek draugams. Mėsos atsisakiau ne dėl kažkokio tai ideologinio motyvo, tiesiog vieną kartą labai apsinuodijau. O vėliau atsirado tam psichologinis blokas. Suprantu, kad mėsa turi daug vertingų savybių, tačiau man jos nesinori, stengiuosi ją kompensuoti kitais produktais. Man nėra baisu ją ruošti, ją valgo mano vyras, vaikas“, - aiškina televizijos veidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Virtuvėje mėgstanti suktis moteris pasakoja, kad ruošiant maistą svarbu nebijoti eksperimentuoti, tačiau papildomos žinios visada yra didelis pliusas.

„Skaitau, domiuosi. Jeigu aš į kažką pasineriu, ar tai į sodininkystę, ar užeina didelis noras gaminti, tai automatiškai pradedi tuo domėtis. Manau visur reikia tam tikrų žinių pamato, tačiau dažniausiai gaunasi taip, kad eksperimentuoju su tuo, ką turiu šaldytuve“, - pripažįsta ji.

Vasarą Skaisgirių šeima itin pamilo grilį, o jos nariai jau seniausiai turi išsirinkę mylimiausią receptą.

REKLAMA

„Grilis yra labai dėkingas dalykas, kuriuo itin lengva naudotis. Juo smagu eksperimentuoti, tiesiog reikia nebijoti šiek tiek įjungti fantaziją. Mėsą ar daržoves galima paruošti šimtais skirtingų būdų, tačiau mano šeimos mylimiausias receptas – vištienos blauzdelės su garstyčių ir medaus marinatu. Šį marinatą galima naudoti visur, kad ir kepant daržoves. Man labai patinka ant griliaus kepti meduje pamarinuotus ananasų griežinėlius“, - sako V. Skaisgirė.

Smulkaus sudėjimo moteris tikina, kad norint turėti puikią figūrą, jokių dietų laikytis nereikia, o ir pati savęs neriboja – užtenka jausti saiką. Visgi televizijos laidų vedėja išdavė turinti silpnybę, kurios jai sunkiai pavyksta atsisakyti.

REKLAMA

„Kiekvienas maisto produktas nebus žalingas, jei juo per daug nepiktnaudžiausi. Visgi mano didžiausia silpnybė – saldumynai, šokoladas, ledai. Jų niekaip negaliu išbraukti iš savo maisto raciono, galbūt dėl to, jog mano darbo tempas labai įtemptas, tenka daug lakstyti, judėti. Kartais net nespėji papietauti, o energijos reikia. Todėl kartais išsitrauki šokolado iš rankinės, suvalgai ir judi toliau. Suprantu, kad tai po truputį išsivysto į šiokią tokią priklausomybę, o tai nėra gerai tiek mano odai ar organizmui“, - dėsto ji.

Jauna moteris prisipažįsta, kad dėl savo gyvenimo būdo, jai sunku reguliariai maitintis, o sočiausias dienos valgis dažniausiai būna vakarienė. Tačiau didelis užimtumas V. Skaisgirei pasitarnauja kaip kasdienė treniruotė sporto salėje, dėl kurios ji džiaugiasi pavydėtinomis kūno linijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų