REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Audra (nuotr. Fotolia.com)

Šeštadienio horoskopas: neįtikėtinos permainos smogs galinga jėga

Liepos 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

25

Liepos 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite linkę erzintis, nervintis. Tad venkite skubėti, aplinkiniams kristi į akis. Saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Nepatartina pradėti darbų, kuriuos reikės greitai užbaigti. Būkite atidesni sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jus gali mėginti išmušti iš balno, tačiau nekeiskite ankstesnių ketinimų, toliau siekite užsibrėžto tikslo, laikykitės užimtų pozicijų. Nepraraskite tikėjimo savimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės, būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

REKLAMA

Dvyniai

Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Vakare nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Pavyduliauti nepatartina, vargu ar esate teisūs.

Vėžys

Venkite ginčytis, tarpininkauti ar už ką nors laiduoti. Apdairiau vairuokite, nevažinėkite be bilieto visuomeniniu transportu – negadinkite nervų nei sau, nei kitiems.

Liūtas

Jausite, kad sėkmė šalia, bet jei mėginsite rizikuoti – teks nusivilti: ji paskutinę akimirką išslys iš rankų. Prasmingiau užsiimti ne veikla, o artimųjų rūpesčiais, namų reikalais. Labiau taikykitės prie partnerių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Nebūkite karštakošiai, nedarykite rimtų išvadų, kad ir ką išgirstumėte iš mylimo žmogaus ar apie jį (ją). Derėtų įvykdyti senus pažadus savo vaikams.

Svarstyklės

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, dėl menkiausio nervinimosi imti skaudėti galvą. Tai netikęs laikas taikytis su kolega. Venkite įsipareigoti ir nepykite išgirdę priekaištų.

Skorpionas

Gali pristigti ne tik objektyvumo, bet ir optimizmo, tad galite be reikalo įsivelti į skandalą. Ypač būsite agresyvūs, jei reikės ginti šeimos interesus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Konfliktų, stresų, nesėkmių šiandien išvengs, ko gero, tik šventieji. Jei jums svarbi ramybė, netvarkykite svarbių reikalų, o jei reikia adrenalino – visi keliai atviri. Mažiau rizikuokite tvarkydami piniginius reikalus, mažiau tikėkitės, kad kas nors išspręs jūsų problemas.

Ožiaragis

Visko norėsis, viskas atrodys įveikiama. Vis dėlto nepervertinkite savo įtakos, galimybių, ryšių, būkite saikingesni įsipareigodami. Diena iš tiesų kritinė – būkite atsargūs.

Vandenis

Daugiau laimėsite, jei atsižvelgsite į aplinkinius, partnerius, sutuoktinį, artimuosius, antraip skandalai, santykių aiškinimasis neišvengiami.

Žuvys

Neužsispirkite viską daryti patys, pasinaudokite senais ryšiais, draugų pagalba, patarimais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų